Van egy 4 ütemű robogóm és megszeretném fúrni a kipufogóját lehetséges ez?
Figyelt kérdés
Nagyon kicsi és unalmas hangja van. Egyszer leszedtem a dobot akkor igazán jó harapós hangja volt. Azon gondolkoztam ha a dobnak a végébe belefúrok 2 lyukat akkor nagyobb lesz-e a hangja? és mennyiben befolyásolja a sebességet?2014. febr. 12. 19:41
1/10 anonim válasza:
Előszőr csak egy 4 mm-es lukat furj, he nem tetszik , még szinte eltüntetheted. Nem tudom mekkora motorról van szó?
Tovább. Amennyiben alakul a kívánságod szerint furhatsz 2 lukat, mondjuk 6 mm-ig.Nekem 650-es dragstarom volt, arra jó volt a 8-as luk. Nagy bajt nem csinálsz vele. A teljesítményén és a sebességén sem veszed észre a változást. Komoly változtatás a sportkipufogó. De az jóval 1 kategóriával nagyobb változásokat okoz. Anyagilag is.
2/10 A kérdező kommentje:
Értem köszönöm a gyors választ. Amúgy egy 50 köbcentis robogóról van szó.
2014. febr. 12. 21:22
3/10 anonim válasza:
Nyugodtan fúrd át a hangtompítót, nem lesz baja.
4/10 anonim válasza:
Én a végén az átmérőt növelném és nem lyukasztgatnám mert ott lassabban fog kimenni a gáz és ez picit legyengítheti.Tehát a végén a főlyukat kell kibővítened hogy a hangja is jó legyen meg egy picivel jobb legyen.De megnézheted hátha szétszedhető a dobja és ha van benne kőzetgyapot tompítás azt kiveheted(ha van)
5/10 A kérdező kommentje:
Az a baj hogy a vége megvan görbítve lefelé. Van benne gyapot csak szegecsekkel van összerakva és félek ha szétszedem nem nagyon tudom összerakni.
2014. febr. 12. 21:41
6/10 anonim válasza:
Pedig az volna a legjobb megoldás.Ami a végét illeti,vágd le és hegessz oda nagyobbat :) vagy szedd ki a gyapotot,ami meg a szegecset illeti,azt vagy kifúrod és újraszegecseled vagy csavarral helyettesíted vagy hegeszted vagy popszegecseled vagy stb.
7/10 anonim válasza:
Én szerintem hagyjad úgy ahogy van vagy vegyél rá egy sport kipufogót.Ezt én is megcsináltam egy 50-es simóval hát még jó hogy vissza tudtam csinálni elég sz*r hangja lett.
8/10 A kérdező kommentje:
De a sportkipufogó nagyon drága nem szeretnék ennyit költeni egy kipufogóra. A simson meg 2 ütemü annak nem is lesz jó hangja.
2014. febr. 13. 14:30
9/10 anonim válasza:
Simónál ott ha kicseréled rezóra akkor pattogósabb lesz a hangja :) De ez így van rendjén :)
10/10 anonim válasza:
Miért ne lenne jó hangja?igencsak pörgős hangja van ha egy tuning rezót rak rá az ember főleg amit rá terveznek meg erősebb is lesz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!