Javító gitt kérdés?
Figyelt kérdés
Létezik egy olyan fajta gitt, ami úgy néz ki mint a gyurma, olyan az állaga is, nem keményedik csont szárazra. Valaki tudja mi ennek a neve? Vagy pedig a 2 komponensűbe kell kevesebb edző, és akkor az is gyúrható lesz?2014. febr. 11. 20:19
1/4 anonim válasza:
Hát én ilyet még nem láttam, amit gyúrni lehet
2/4 anonim válasza:
EpoPutty néven elfogadható áron lehet kapni két komponensű epoxy gyurmát a Kőházy festékáruházakban. Más márkák máshol is kaphatók, de ez a legolcsóbb. Viszont csontkeményre szárad, de könnyű marad, csiszolható utólagosan. Kétkompnensű ragasztó vagy tapasz (pl. epokitt) egyáltalán nem gyúrható, kézhez ragad.
4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen! Nem karosszériához kellene, más célra használtuk, csak nem tudtam pontosan mi a neve!
2014. febr. 12. 13:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!