Ha felkapcsolom a fényszórókat felére csökken a műszerfal világítása, ez mitől lehet? Mi okozza a hibát?
Ez szerintem gyári beállítás, hogy este (amikor elsősorban használnád a fényszórót) ne legyen túl világos a műszerfal, cserében nappal erősebben világít. Én autómon legalábbis így csinálták meg.
Helyzetjelzőt nem tudom.
igen ésszerűnek tűnik de az a baj h eddig nem így volt :D
amúgy toyota corolla
Ha eddig nem volt, akkor inkább keress egy márkatársat, és kérdezd meg, hogy biztos jól emlékszel-e, és neki nem változik-e vajon.
Ha tényleg új tünet, akkor generátor, akkumulátor, feszszabályzó Bermuda-háromszögben érdemes elindulni.
Valóban ha felkapcsolod a fényszórót, akkor a műszerfal háttérvilégítása elhalványul, mert éjszaka sötétben zavarna. Nappa viszont erősebben világít, hogy jobban lásd akkoris ha rásüt a nap.
Ettől eltérő eset lehet, ha van fényérzékelő a kocsiban vagy automata fényszóró kapcsoló.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!