Milyen olcsó téli gumit vegyek?
most jelenleg matador van 8Eftvolt 5 éve /db milyen olcsó téli gumikat vegyek most ami nem olyan rossz ? 165/70R13
válaszokat előre is köszönöm !!!
az lesz majd készletkisöprésnél veszek
ami fent van az már idén marad csak milyet vegyek ? milyen márkát/fajtát ennyi pénzből ?
Én Sava-t vettem ősszel ugyanilyen méretben, 11 ezer / darab volt az ára, tuskóban később láttam egy ezressel olcsóbban darabját, de én én kaptam kedvezményt a felnire szereléshez a gumisnál, mert náluk vettem, szóval kb. ugyanott lettem volna azzal is.
Szerintem tél végén ennél olcsóbban fogsz kapni, vagy ugyanennyiért jobbat, én nem várhattam ki, mert tavaly vettem a kocsit, és még nem volt hozzá téligumim.
Inkább vegyél két éves, 90%-os használt jobb minőségűt ennyi pénzből, mint valami olcsó szemetet újonnan.
Én inkább járok 3 éves Michelin Primacy Alpinnal, mint új Matadorral, Debicával, Infinityvel, Linglonggal, ugyanazért a pénzért.
Az előttem szólóval értek egyet. Én 2 éve vettem újonnan Klebert a kocsira. Ez szerintem kb középmárka, debica, linglong...nál jobb, de egy jó minőségűhöz képest sehol sincs. Fateréknak 6 éves Continental Wintercontact van, de állítom jobban tapad mint az enyém. Kleberrel én elvagyok, de mikor mentem idén apámék kocsijával érezhetően jobban fogott, és a gumi is érezhetően puhább volt mikor összehasonlítottam. Egyik haveromnak 2 éves Michlen van, mikor idén mentünk egyik szórakozóhelyre én csúszkáltam nagyba, neki stabilan ment a gép.
Mondanom se kell, innentől nekem is 90% körüli jó márkájú használtam lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!