Pár jó tanácsot szeretnék?
Figyelt kérdés
18 án megyek vizsgázni elméleti Kresszből, ez lesz a második kísérletem csak félek hogy nem sikerül.
18 L Köszi szépen. Bocsi a hülye kérdésért.
2009. dec. 8. 11:22
1/8 anonim válasza:
sokat kell gyakorolni, lehet kapni CD-t amin a vizsgakérdéseken lehet gyakorolni. bocs, de a tanuláson és gyakorláson felül jobb tanács nincs.
2/8 A kérdező kommentje:
Tudom tudom de annyira rossz volt megbukni.
2009. dec. 8. 11:42
3/8 anonim válasza:
Keresd meg az egészben a logikát! Benne van, különben nem működhetne. Nekem ez segített, nem a magolás.
4/8 anonim válasza:
A tesztekre koncentrálj, azokkal bőven elég foglalkoznod! Gyakorold, gyakorold, ellenőrizd a megoldásokat a megoldókulcsban, majd észre sem veszed, és már tudni is fogod !
5/8 anonim válasza:
a kérdések ismertek, minden tesztkönyvben fellelhetőek. Autósiskolák általában biztosítanak ingyenes számítógéphasználatot olyan gépekre, amelyeken megvan a gyakorlóprogram, ha ez nincs akkor netről is le lehet sedni (torrent) vagy megrendelni. Nincs új a nap alatt, csak a kiadott kérdésekből vannak a programban. Eleget gyakorolva nincs olyan hogy ne menj át. Amikor én vizsgáztam akkor kb 10 percig tartott megválaszolni a kérdéseket, mert általában már az első pár szó után tudtam hogy mi a válasz (csak a sorrendet variálják). De volt olyan aki kb 5 perc alatt végzett, és átment.
6/8 A kérdező kommentje:
Itthon 15 perc alatt megvan, 80-85% ban sikerül. De ott bepánikolok.
2009. dec. 8. 12:31
7/8 anonim válasza:
www.ritmo.hu regisztrálj és gyakorolhatsz!
énis izgultam, de ezt csináltam egy csomószor és elsőre simán átmentem. sok sikert :)
15 F
8/8 anonim válasza:
Nyugi simán menni fog nekem is ment pedig csak 2x olvastam el a könyvet.
Koncentrálj a kérdésre és józan ésszel gondold végig a dolgot.Lehet kapni cd-t ,de le is töltheted:) Hogyha végképp nem tudod ,hogy mi a jó válasz bökj a leghosszabbra hisz úgysem írnak fölöslegesen 4 sort.Mindig olvasd el az összes választ.Ne keseredj el sok ismerősöm bukott elsőre és mai napig biztonságosan vezetnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!