Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Abroncs valasztassal kapcsolat...

Abroncs valasztassal kapcsolatosan: 175/65/14 meretbol a Debica passio 2 vagy a Tigar sigura-t valasszam?

Figyelt kérdés
A Debica torok, mig a Tigar szerb gyartmany. 4 darabot kell vasaroljak, ha tudtok velemenyt mondani vagy segiteni, szivesen fogadom. Az aruk szinte egyformak.
2014. febr. 9. 16:38
 1/4 anonim ***** válasza:

Igaz egy 2011-es tesztben, a Debica csak "feltételesen ajánlott" minősítést kapott, ami leginkább ritka használatra, lehetőleg száraz úton való használatra való.

A Tigar pedig Michelin partner, és 5 évvel ezelőtt még egész szépen teljesített a teszteken.

Na most döntsd el magad!

:D

2014. febr. 9. 17:15
 2/4 A kérdező kommentje:
Koszonom a valaszt! Varok meg velemenyeket!
2014. febr. 9. 17:24
 3/4 anonim ***** válasza:

A Tigart nem ismerem közelről, csak hallottam róla. Debicát használtam, igaz, Frigot, ami téli, de az a Kléber Krisalpon keresztül a Bridgestone Blizzakig mindent vert abban a méretben (175 70 13)

Most nyárinak én General Altimax RT-t használok, ami Continental csoport tagja, és a Barum gumikkal egy gyárban készül. :) Ismeretlen, jó ár-érték arányú darab, eddig 15 ezret mentem vele, nem panaszkodom.

Én inkább a Debicát venném, ha csak ezek közül lehet választani, de ezt csak azért, mert a Tigarhoz nem volt még szerencsém.

2014. febr. 10. 01:17
 4/4 A kérdező kommentje:
Koszonom a valaszokat!
2014. febr. 11. 13:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!