Abroncs valasztassal kapcsolatosan: 175/65/14 meretbol a Debica passio 2 vagy a Tigar sigura-t valasszam?
Igaz egy 2011-es tesztben, a Debica csak "feltételesen ajánlott" minősítést kapott, ami leginkább ritka használatra, lehetőleg száraz úton való használatra való.
A Tigar pedig Michelin partner, és 5 évvel ezelőtt még egész szépen teljesített a teszteken.
Na most döntsd el magad!
:D
A Tigart nem ismerem közelről, csak hallottam róla. Debicát használtam, igaz, Frigot, ami téli, de az a Kléber Krisalpon keresztül a Bridgestone Blizzakig mindent vert abban a méretben (175 70 13)
Most nyárinak én General Altimax RT-t használok, ami Continental csoport tagja, és a Barum gumikkal egy gyárban készül. :) Ismeretlen, jó ár-érték arányú darab, eddig 15 ezret mentem vele, nem panaszkodom.
Én inkább a Debicát venném, ha csak ezek közül lehet választani, de ezt csak azért, mert a Tigarhoz nem volt még szerencsém.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!