Peugeot 206cc vagy Peugeot 407?
Adnék Egy tanácsot.szerelőt vigyél magaddal!!
Mert tegyük fel hogy 407-es jobb,mert tágasabb is meg sokkal szebb is,de ha 207-es műszaki állapota sokkal jobb,akkor..érted.
Francia autók,főleg ilyen "idősen" jobban oda kell figyelni.
REmélem segítettem :)
1.vagyok.
Azért ajánlottam a szerelőt,mert gondolom azért akarod venni hogy autózhass nem pedig szervízbe rohangàlni:)
En a helyedben a 206CC vennem, bar nem tudom mire hasznalnad (hosszutavok vagy inkabb varos).
A benzinesek jok a 206CC-ben van 1.6-os NFU mot.kod. 110 le 16 szeleppel atlag 8,5liter fogyasztassal atlagos kozlekedesre pont eleg, illetve van az RFN mot.kod. ami 2.0-as 136le szinte ugyanannyit eszik mint az 1.6-os csak dinamikusabb.
Nekem volt mind a ket motor tipussal citroen-em es batran kimerem jelenteni hogy megbizhato autok voltak, engem soha nem hagytak cserben es sokat hasznaltam oket...
Amire erzekeny azok a gyertyak, en csak gyarit (BOSCH)raktam bele, illetve a rendszeres olajcsere valami normalisabb olajjal...
Hja meg valami: a torzios hatso futomu, amikor elmesz megnezni egy francia autot akkor gugulj le a kocsi mogott es nezd meg hogy nem e terpeszt befele a ket hatso kerek, mert akkor vagy futomu felujitas (70-80e forint), vagy bontott (45-60e forint)... Ez tipus hiba a PSA konszernel.
Ha 407 akkor mindenkeppen a 2.0-as motorral vedd,mert ahhoz a kasznihoz mar kell az az ero...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!