Misu16 kérdése:
Lemerült akumulátor?
Figyelt kérdés
van egy 92 es f astránk,(benzin)motorikusan kitűnő állapotban van) és mindig pöcre indult, télen nyáron, és most február 2-odikán reggel inditottam volna az autót (de már amikor kinyitottam az ajtót a központi se nyilt csak a vezetőnél) és amikor inditottam volna be csak egy kattanást hallottam, az öninditó meg se forgatta a motort. (2012 nyáron vásárolt aksi) eddig ha télen 1 hétig nem inditottuk be, akkor is beintult hamar. lehet megatta volna magát az aksi ? 2 nap alat ennyire?2014. febr. 7. 22:57
1/4 egySanyi válasza:
Lehet csak lemerült, használattól függően télen nem árt neki egy-egy töltés.
2/4 anonim válasza:
Lemerülhetett, mégpedig valamilyen nagyobb áramleadás esetén (égve felejtett égő,stb). De nem nagy probléma az akku állapotát és a rejtett fogyasztást is megmérni.
3/4 anonim válasza:
Valószínűleg lemerült az akkumulátor.
Nekem is van, hogy csak úgy lemerül, nem tudom, hogy miért.
Rátettem a töltőre és indult is.
4/4 anonim válasza:
mivel letelt a gari meg is halhatott
éljen Murphy:DDDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!