Nem rég vettem egy Honda Ns 125 R-t akadozó power szelep mitől lehet? Bővebben lent
Figyelt kérdés
ÉS egy adott fordulat felett nem pörög ki rendesen. Szerintetek mitől lehet ez ?? És a power szelep meg akadozik :S ezt nem tudom mitől lehet!
Várom a válaszokat remélem ti tudjátok, hogy ez mitől lehet.
2009. dec. 7. 14:52
1/4 anonim válasza:
Pont azért nem pörög ,mert nem nyit ki a power.Valószínű kopott lehet a működtető mechanikája.
2/4 A kérdező kommentje:
Hát majd a hétvégén apámmal szép bontjuk és át pucolunk minden kis apróságokat meg stb. :) és azt véletlenül nem tudod, hogy a vége mennyi ? mert így h nem a legjobb állapotban van így 120 km/h. Meg cserélünk gyertyát is mert 4 pólusú van benne az meg nem a legjobb egy 2ütemünek :) szerintem :). Szerinted ha frankón meg van csinálva mennyi a vége a vasnak? olyan 150 km/h számíthatok ennyire? mert a gyári ra 163.3-at irt
2009. dec. 7. 18:47
3/4 anonim válasza:
Hát nézd szerintem 130-nál többre ne számíts.Bár lehet,h nincs igazam nekem 125 Honda endurom volt,az 110-120körül ment.De persze lehet,h nincs igazam.Nekem mindig enduroim voltak.
4/4 A kérdező kommentje:
Hát endurótól az a 120-as tempó egész jó sztem de majd eldől h nekem mennyit megy :) mert most megy 120-at nekem :D
2009. dec. 7. 21:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!