Van egy gyári Honda Dio Af18-asom és 55 ötnél nem enged gyorsabban menni a CDI gyújtáselektronika azt cserélném ki olyanra ami nem szabályoz, a motoron hol találom ezt meg? és kb mennyibe kerül egy ilyen? Egyáltalán van e benne?
Előre bocsájtom,nem kötekedni akarok,csak a tapasztalatomat közlöm!
Nekem AF 28-am van(picivel modernebb mint a tied).A lényeg,én is próbálkoztam ilyesmivel,de csak baj volt belőle!Egy kis ideig,ment 65-70-et is,de a főtengely,hatókar,stb.nem bírják azt a fordulatot ami ekkora sebességhez már kell!(Így tervezték anno)Nekem a vége egy teljes generál lett,pedig előtte újítottam fel,minőségi anyagokból.Javaslom:Előbb próbálkozz másik görgőkkel,új gyertyával(pipával is esetleg) és egy kis finomhangolás a karbin képes csodákat tenni egy ilyen kis motorral.Tiszta,új légszűrő és kiégetett kipufogó úgyszint!Nekem ezek után megy most 60-62-t,de elég is ennyi,mivel úgy is 40 a max. amivel ezek mehetnek(elméletben).:)Ha repeszteni akarsz,szerintem cseréld le a technikát,mert ezzel nem nagyon tudsz! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!