Simson s50 most kapott motor generalt! Jó ha így járatom be?
Hy!
Egy kis segítség bejáratáshoz amit érdemes megfogadni,de azért inkább 1500km mint 1000.
2t-ből szerintem szintetikusat érdemes bele venni,mert az nem kormol le semmit,és kevesebb az esélye hogy berágódik a dugód,gyűrűd stb.
A Castrol olaj az silányabb minőség,Én a repsol olaját ajánlom ha van a közelben unix,lángauto vagy hasonló autóalkatrészes nagykereskedés ezeket ott veszed meg legolcsóbban (ne kimondott motoros boltban mert ott megkérik az árát),és szintetikus olajnál a bejáratás elég 1:30-1:40-es keverék is.Ami nagyon fontos,legyen a karbid jól belőve ami a benzin-levegő arányt illeti ,na meg a benzinszint,és a súbertűt akaszd feljebb ,ez nagyon fontos,többet fog fogyasztani a gép de így jobb a kenése neki és huzatni sem tudod mert ha huzatnád akkor a sok benzintől befulladna.Szóval ajánlok két oldalt a figyelmedbe és jó motorozást,illetve hármat :)
Én csak is repsolt használok MZ-be és szerintem tökéletes!
Én próbáltam már a castrolnak is a drágább szintetikusát,de had nem mondjam hogy a repsollal érezhetőbben jobb volt,na meg a castrolnál állítólag 50% az esélye hogy hamis olajat kapsz.
[link] itt is tudsz venni occsón
És itt is : [link]
Majd jó motorozást és széles utat! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!