Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Milyen festéket ajánlotok...

Milyen festéket ajánlotok kipufogó festéshez?

Figyelt kérdés
Hello. Mivel itt a tél és hiányzik a motorozás úgy gondoltam, hogy addig amíg nem lesz jó idő, ki javaitok egy-két szépség hibát, kezdve a kipufogóval. :) Tehát újra szeretném fújni a robogómon a kipufogót. Ti milyen festéket ajánlotok, ami nem jön fel 1 hét alatt? :) A legjobb lenne valami spray és egyébként Matt fekete színbe szeretném. :) Előre is köszi a válaszokat.

2014. febr. 5. 20:02
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Festékboltban találsz, de én Tescoban is tudtam venni.

Rally márkájú hőálló festék

2014. febr. 5. 20:06
 2/6 A kérdező kommentje:
És az mennyibe kerül? Egyébként egy 400ml-s elég?
2014. febr. 5. 20:18
 3/6 A kérdező kommentje:

Ja és egyébként olvastam, hogy ha lefújom akkor állítólag fel kell melegíteni festéktől függően valamelyiknél

150-160ºC valamelyiknél 300-350ºC-ra ezt, mivel tudnám fel melegíteni? :O

2014. febr. 5. 20:36
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

MOTIP hőálló fekete.

Ezt a felmelegítést én kihagytam, mivel nem volt semmi eszközöm hozzá. Én fékdobot fújtam vele, jó lett.

1 flakon bőven elég egy robogó kipufogójának lefestéséhez, még a 2. rétegre is.

2014. febr. 5. 21:46
 5/6 anonim ***** válasza:
81%

Prismacolor matt fekete kipufogófesték. 600 fokig hőálló

Elég szép szerintem a réteg, az hogy mennyire tartós az majd kiderül mert nem mentem még vele sokat mióta lefújtam.

Egy tanács: Festés előtt alapos csiszolás és hígítóval töröld át az egész kipufogót.

2014. febr. 5. 22:37
 6/6 anonim válasza:
sziasztok. a prismacolor, rally stb márkájú motor kipufogó festékről mi a véleményetek, tapasztalatok azóta? üdv
2019. ápr. 1. 10:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!