Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Milyen robogót tudnátok...

Milyen robogót tudnátok ajánlani ami elbír 150kg-os embert is?

Figyelt kérdés

2014. febr. 5. 16:24
 1/5 anonim ***** válasza:

A Piaggio Liberty elég tágas.

de remélem nem 50 ccm-ben gondolkodol, mert akkor megugrik a fogyasztás a gyorsulás meg leesik, egy átlag 50-es gép nincs 100 kg.

2014. febr. 5. 16:30
 2/5 A kérdező kommentje:
olyanban ami még b-s jogsival vezethető.
2014. febr. 5. 16:32
 3/5 anonim ***** válasza:
Volt kollégám, ő 130 volt és egy régi Honda Dio-val járt, 60at ment alatta. Én pl egy Kymco Grand Dink-et ajánlok, mert az az egyik legnagyobb testű 50es robogó.
2014. febr. 5. 16:38
 4/5 anonim ***** válasza:
Elbírni bármelyik el fogja bírni, csak drasztikusan (érts szó szerint) le fog esni a teljesítményük, illetve egyik sem lesz kényelmes.
2014. febr. 5. 18:11
 5/5 anonim ***** válasza:

Én 120 alatt vagyok pár kilóval, egy Aprilia Scarabeo 2t-t hajtok évek óta. Napi szinten használva van tavasztól késő őszig, munkába járásra használom.

Igaz, nem szabályos, de ült már mögöttem plusz egy ember (kb 60-70 kg közötti egyén :), és még így is elment 50-el.

Velem 60-65 között van az utazó, fogyasztása 3-3,5l között van, attól függően, hogy mozog a jobb csuklóm. :)

Nagy darab vagyok, mégis nagyon kényelmesen elférek rajta, a 16-os kerekei pedig igazi áldásnak számítanak a sok 12"-os robogó között, komfortosabb, pláne ezeken az utakon.

Megbízható, jó robogó, amit ráadásként kerülnek a "tyúning"-betyárok, mert nem a legvagányabb kinézetű. Nem baj, legalább több jó állapotút találni, és az ára is alacsonyan van, mert nem keresik. :)

Mást nem tudok ajánlani, mert csak ezzel van személyes tapasztalatom hosszú távon.

2014. febr. 5. 18:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!