Miért nem játssza le a filmeket az autóban?
Figyelt kérdés
Tiszta új audi q7 és semmien filmet nem akar lejátszani!2009. dec. 6. 21:45
1/14 anonim válasza:
Ha tiszta új, akkor vidd vissza, garanciális.
Egyébként origi DVD, vagy másolt? Mert a másolthoz át kell kódolni sok DVD-t.
2/14 A kérdező kommentje:
másolt
2009. dec. 6. 21:51
3/14 anonim válasza:
mert másolt... Csak eredetit ismer fel, és csak álló helyzetben, vagy amennyiben van a fejtámlákban tudja lejátszani. (balesetmegelőzés, a pilóta ne nézzen filmet)
4/14 anonim válasza:
Ba*szki nem azért ért de tiszta új q7-ed van és másolt lemezekkel szar*ozol???:D
5/14 A kérdező kommentje:
most mért? Én nagy torrent mániás vagyok és inkább leszedem mint megveszem!
2009. dec. 6. 22:36
6/14 anonim válasza:
kódoltass. a pénzed gondolom megvan rá:)
amúgy ha gazdag lennék, énsem vásárolnék se cdt, se dvdt, inkább letölteném:D:D
7/14 anonim válasza:
Akinek Q7-re van pénze, annak legyen eredeti filmre is!
8/14 anonim válasza:
sztem nemkell h legyen:D azaz biztos van, nekemis lenne, de énsem költök erre...túl drágán adják, persze akinek van pénze annak nem drága...de itteni viszonylatokhoz képest drága, és már csakazért sem veszek se cd-t, se dvd-t itthon. külföldön megkapom ezeket feleárba. érdekes....ott tudják olcsóbban adni.szar ezaz ország, én nemadok ide bele pénzt, csak amit nagyon muszáj...
9/14 anonim válasza:
Mondok még jobbat: Audi A4, és az EREDETI, másolásvédett(!) audio lemezeket nem játsza le :)
10/14 anonim válasza:
mert szar.ok az audik azért.
"Attól még hogy prémium árban adják az autóikat, azok még nem prémiumkategóriás termékek" (BMW vezérigazgató)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!