Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Ktm duke 125 miért nem indúl?

Ktm duke 125 miért nem indúl?

Figyelt kérdés
nemrég raktam rá egy werx gp kipufogót és a gyökér haverom mikor szereltük megprobálta beindítani hogy milyen hangja lehet kipufogó nélkül és ugye nemvolt rajta semmilyen kipufogó tehát a blokkból semmi sem volt ami kivezetett volna.Durrant eggyet a motor és azóta nemtudom beindítani.Mi lehet a baja??

2014. febr. 4. 17:12
 1/6 anonim ***** válasza:

Nem tudom, ez okozht-e problémát, de én szépen mondanám a havernak, hogy viheti is szervízbe, ha már ilyen ügyes volt. Ott megnézik, ha a kipuffogó nélküli indítás miatt keletkezett hiba, akkor az átnézés és a javítás számláját is haverod állja.

Ha nem, akkor az átnézést mindenképpen te fizeted, utána eldöntöd, megjavítod magad, vagy otthagyod javítani.

2014. febr. 4. 17:17
 2/6 anonim ***** válasza:
Nem igazán lehet baja a kipufogó nélküli indítástól.
2014. febr. 4. 19:05
 3/6 A kérdező kommentje:
persze ha valami baja van ő fizet csak kérdés hogy amiatt hogy teljes kipufogó nélkűl inditja az ember amiatt nemmindúl és ha igen mi lehetne a baj?
2014. febr. 4. 20:46
 4/6 anonim ***** válasza:
Merre laksz?
2014. febr. 4. 20:46
 5/6 anonim ***** válasza:
Ez egy kicsit fura lenne ha azért ment volna tönkre mert nincs kipufogó én is levettem már egy jó pár motoromnak és semmi bajuk nem lett.Szerintem annak valami más baja van
2014. febr. 6. 08:13
 6/6 A kérdező kommentje:
Na végre kiderült annyi volt a baj hogy kormos volt a gyertyának a feje így nem kapott áramot.Letisztítottam utána pöcc és röff :) ja és köszönöm a segítségeiteket!
2014. febr. 11. 21:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!