Ktm duke 125 miért nem indúl?
Figyelt kérdés
nemrég raktam rá egy werx gp kipufogót és a gyökér haverom mikor szereltük megprobálta beindítani hogy milyen hangja lehet kipufogó nélkül és ugye nemvolt rajta semmilyen kipufogó tehát a blokkból semmi sem volt ami kivezetett volna.Durrant eggyet a motor és azóta nemtudom beindítani.Mi lehet a baja??2014. febr. 4. 17:12
1/6 anonim válasza:
Nem tudom, ez okozht-e problémát, de én szépen mondanám a havernak, hogy viheti is szervízbe, ha már ilyen ügyes volt. Ott megnézik, ha a kipuffogó nélküli indítás miatt keletkezett hiba, akkor az átnézés és a javítás számláját is haverod állja.
Ha nem, akkor az átnézést mindenképpen te fizeted, utána eldöntöd, megjavítod magad, vagy otthagyod javítani.
2/6 anonim válasza:
Nem igazán lehet baja a kipufogó nélküli indítástól.
3/6 A kérdező kommentje:
persze ha valami baja van ő fizet csak kérdés hogy amiatt hogy teljes kipufogó nélkűl inditja az ember amiatt nemmindúl és ha igen mi lehetne a baj?
2014. febr. 4. 20:46
5/6 anonim válasza:
Ez egy kicsit fura lenne ha azért ment volna tönkre mert nincs kipufogó én is levettem már egy jó pár motoromnak és semmi bajuk nem lett.Szerintem annak valami más baja van
6/6 A kérdező kommentje:
Na végre kiderült annyi volt a baj hogy kormos volt a gyertyának a feje így nem kapott áramot.Letisztítottam utána pöcc és röff :) ja és köszönöm a segítségeiteket!
2014. febr. 11. 21:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!