Suzuki WagonR kétoldali tolatólámpa megvalósítható?
Meg lehet csinálni, hogy bal oldalon is legyen egy tolatólámpája a WagonR-nek? Egyszer láttam egyet fényképen, amelyiknél a bal oldalon is fehér volt a búra a ködzárófény helyén. Aztán elkezdtem keresgélni bal oldali hátsó lámpabúrát alkatrészként, de sehol nem találtam meg a jobb oldali szimmetrikus párját.
Ezen felül persze valahogy be is kell kötni az izzót, de ez talán már kevésbé problémás.
Szóval tud valaki megoldás erre?
Sajnos nem megy, én is kerestem már Ignisre, de azt ajánlották, hogy Angliában dolgozó magyart keressek és vetessek velük kint, akár bontóból is. Ugyanis ott pont a mienknek a párjával vannak szerelve, a bal oldali közlekedés miatt.
Megoldás még, ha tudsz E-bayen rendelni, valutáért.
Tévedés.
Az angliai modellek is Esztergomban készültek.
Ignishez kellett balos tolatólámpa.
Autósboltos haver hívta a nagykert, nincs... jó, akkor keress az angol modell cikkszámára... jó, úgy már van.
3 nap múlva a boltban volt a magyarországi tolatólámpával megegyező árban a balos lámpa.
WagonR-nél gondolom kicsit drágább játék, mert komplett lámpatestet kell venni, de simán kivitelezhető, csak a boltos jó szándékán múlik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!