Jóval egy tonna alatti, könnyű autókat lehet már kapni tíz millió forint alatt? Akár használtan is tíz-húsz évesen?
A pillekönnyű kasztni, kis motor lenne a legjobb kombináció a rendkívüli takarékosság szempontjából.
Azonban ha erős motorral szerelt is, mégis normál használat mellett - 90 km/h-nál - el lehetne járni vele 100 km-en CSUPÁN(!) 3-4 literből (benzin, vagy dízel, mindegy), akkor az erős motorú is jöhetne.
Utolsó, nem tudod miért kérdeztem, semmi köze nincs hozzá. Két, bőven hetet fogyasztó autóm volt és van is.
De ha valakinek nem lenne teljesen világos, a hosszú utak miatt a kérdés. Nagyon nem mindegy, hogy x összegből egyszer tehetsz meg több ezer km-es utakat, vagy akár két-háromszor is. Nem mindenki tescozáshoz (így, csupa kis betűvel) 2 km-ért használja az autóját. És így is lenne a helyes, a sok kis 5 km-es utak rövidítik meg az élettartamot egyébként is.
Daewoo Matiz, régebbi Fiat Seicento, Cinquecento..
A hibás feltételezésért elnézést, teljesen úgy tűnt, hogy egy nagyon takarékos, kevés pénzből fenntartható autót keresel.
A fennhéjázásból pedig visszavehetnél, mert bár ahogyan fogalmaztál, a hülyeség nem a te asztalod, ettől függetlenül sikerült leírnod a "könnyű súly" kifejezést. Ami ugye értelmetlen, mert vagy a súlya kicsi valaminek, vagy az a valami könnyű.
Ez olyan, mint az olcsó ár, teljesen értelmetlen, csak sajnos elterjedt.
Valamelyikünk biztos hülye, de én már a 10 milliós értékhatár és a 10-20 éves kor meghatározásánál elvesztettem a fonalat...
:(
Ki az a marha aki 10 millióért vesz 20 éves autót, hogy aztán keveset kelljen tankolnia!?
Vegyél valamit 500 ezerért, aztán a maradék 9,5 millióból 10 évig tankolhatod!
:D
De első generációs Prius-t is vehetsz 1,5-ért és még a környezetvédelemért is tettél valamit.
:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!