Melyik új autóknak van V6-os benzines motorja és manuális váltója?
Figyelt kérdés
Nem vásárlás céljából, csak kíváncsiságból.
BMW 335i és 535i ilyen, de mást nem találtam. Ennyire szűk lenne a kínálat?
2014. febr. 2. 11:38
1/10 anonim válasza:
Opel Vectra, Alfa Romeo 156, Ford Probe és még sorolhatnám ....
2/10 anonim válasza:
Bocsi félreértettem a kérdést ...
3/10 anonim válasza:
Mostanában - főleg a szigorú környezetvédelmi sztenderdek miatt - nem divat a manuális váltó, ugyanis az automatával a gyár sokkal jobban kordában tudja tartani a károsanyag-kibocsájtást. Meg amúgy az erős motoroknál sokkal tartósabb is egy automata, mint egy manuális.
Egyszóval ritka az erős motor + kézi váltó, mint a fehér holló.
4/10 anonim válasza:
dodge charger,chevrolet camaro, ford mustang
5/10 anonim válasza:
Nem nagyon van ilyen, mert ha árulnák is manuális váltóval, mindenki automatával kéri őket, ugyanis akinek van ennyi pénze, az elvan kényelmesedve. Pár év múlva már csak kisautókban lesz manuális váltó sajnos, pedig nem olyan régen még a 7-es BMW-ben is manuális volt...
6/10 anonim válasza:
A BMW nem gyárt v6-os erőforrásokat!!! A 6 hengeres autóik kizárólag soros elrendezésűek, 8 hengertől felfelé már v elrendezésű.
7/10 A kérdező kommentje:
Igaz, véletlen írtam V6-ost, úgy kellett volna hogy minimum 6 henger.
2014. febr. 2. 16:42
8/10 Bajer válasza:
Még hogy a nagy erejű motorok előbb tönkre vágják a manuális váltót. A több ezer Nm nyomatékú teherautóknak is manuális váltója van és így mennek 1 millió km-t.
Új autót pedig olyan váltóval rendelhet bárki amilyennel csak akar. A gyár legyártja megrendelés alapján. Ez csak pénzkérdés.
9/10 anonim válasza:
audi a8 bmw 7 s merci sincs kézivel kedves utolsó.
10/10 anonim válasza:
Na figyelj! A BMW-k azok soros motorral rendelkeznek és általában a benzinesekből 2000ccm-től az összes sor6 kivéve M5 M6... V6-al a Nissan 350Z 370Z opel omega 2.5 V6 VW Golf 3 VR6 Vento VR6 Passat VR6 Dodge Avanger 2.5 V6 ha jól tudom van nissan sylviabol is V6 de a többség sor6-ot kapott meg az japán belpiacos mint a skyline perpill ennyi jutott eszembe :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!