Régebbi 5-ös BMW-kből (e60 elöttiek) a 2.5l-es dízelek kb. mennyit fogyasztanak?
Figyelt kérdés
2014. febr. 1. 12:41
1/14 anonim válasza:
3/14 anonim válasza:
Ez harommal e60 elotti :) a td pedig mara az osszes egy penztemeto lett rosszabb mint a tds.
4/14 A kérdező kommentje:
nem mondod? :O
Francba! :S
Akkor ne is számítsak rá, hogy 6-8 liter körül fog fogyasztani,persze ha nem lépek neki oda?
2014. febr. 1. 14:27
5/14 anonim válasza:
nem a fogyasztásra értette, az előző, h pénz temető, hanem arra, hogy 30 éves prémium autó, valószínűleg rengeteg gonddal és hibával, könnyen lehet milliós tétel is a javítás ha rosszat fogsz ki.
6/14 A kérdező kommentje:
Akkor ez félő.
2014. febr. 1. 14:42
7/14 anonim válasza:
Miért pont 30 éves dízel bmw? Miért.. egy 12-14 éves IV-es golffal, vagy egy S40-es volvoval jobban járnál. Nem értem az embereket.
8/14 anonim válasza:
Én sem értem mire jó régi prémium autót venni vegyél Golfot Leont A4-et ilyesmikbe gondolkozz ..
9/14 anonim válasza:
"Akkor ne is számítsak rá, hogy 6-8 liter körül fog fogyasztani,persze ha nem lépek neki oda?"
egy ekkora diesel ekkora autóval igen, de inkább arra céloztam hogy motorikusan van már kicsit lelakva. nagyon. (és még rohad is valószínűleg)
10/14 anonim válasza:
Vegyél helyette egy Astrát, jobban jársz vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!