BMW E 318-nak a motorterében hol van a víztartály?
Figyelt kérdés
pontosan nem tudom a nevét annak a tartálynak amibe vizet kell tölteni,h fűtsön az autó.Öntöttek bele műltkor,de sztem vhonnan szivárog,így megint nincs fűtés a kocsiban.Mivel lány vagyok nagyon nem értek hozzá,de ha tudnám melyik tartályba kellene vizet tölteni annak örülnék.köszi a válaszokat előre is#tartály #bmw e 318
2014. febr. 1. 00:00
1/6 anonim válasza:
Attól függ melyik 318. Az E30-nál még elől a hűtőradiátor mellett tudod feltölteni.
Ha jól látom az E36-ot is:
2/6 A kérdező kommentje:
aham,látom.a baloldaliba megy a szélvédőmosó,jobb oldal fekete menetes sapka víztartály.
Köszi,így már menni fog!
2014. febr. 1. 00:44
3/6 A kérdező kommentje:
am.e 36 os.kicsit más a motortere,de így is látható,én is erre gyanakodtam,de míg biztosra nem tudtam,gondoltam megkérdem.mégegyszer köszi
2014. febr. 1. 00:46
4/6 anonim válasza:
Ennél a megoldásnál, amit a BMW használ az a para, hogy ha valahol fogy a víz - pl egy rossz cső miatt- akkor hiába töltesz bele, mert csak akkor veszi fel innen, amikor a forró hűtővíz lehűlése miatt kialakul némi szívóhatás. Ha sok víz fogy ( ilyen literszám ) akkor érdemesebb a vízpumpa fölött oldani a bilincset és ott feltölteni.
5/6 egySanyi válasza:
Csak mert lány vagy itt a víz nem egyenlő a csapvízzel, fagyálló hűtőfolyadékot javasolnék.
6/6 anonim válasza:
NEHOGY vizet önts bele!!! Bemész bármelyik hipermarketbe és veszel fagyállót, a legegyszerűbb, ha olyat veszel, amit már nem kell hígítani (amit kell arra ez van írva: koncentrátum).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!