ETZ-150 Fúratás előtt 6 bar utána pedig 4 bar a kompresszió. Vélemény?
Figyelt kérdés
2014. jan. 31. 08:41
1/7 Yocee23 válasza:
Vagy eltört egy gyűrű berakáskor, vagy a hengerfejnél ereszt! sokat szerelek motorokat nem hiszem hogy azért lenne mert még nincs összekopva.
De elindult rendesen?
2/7 anonim válasza:
Hát az elég kevés. Illesztés megfelelő lett? Valahol nem ereszt?
Szerintem ilyen kevés kompresszióval be sem indul.
3/7 A kérdező kommentje:
most megmértem egy másik mérővel amit bele lehet csavarni a hengerfejbe az 6 bart mutat. jól megy veszi a gázt rendesen de akkor is keveslem előző etkómba simán vólt 8 bar. én a tróger hónolásra gondolok még. ereszteni nem ereszt sehol
2014. jan. 31. 13:57
4/7 anonim válasza:
Nem mindegy milyen hengerfejtömítést teszel neki oda ,mert ebből is különböző vastagságaúakat lehet kapni és ezért lehet szórakozni a kompresszióval.Szal nó para nem szúrtak el semmit a műhyelyben.
5/7 A kérdező kommentje:
hf tömítés vastagsága nincs befolyással a kompresszióra csak a sűrítésre.
2014. febr. 1. 08:47
6/7 anonim válasza:
Fogalmazzuk pontosan meg. A sűritési arányt vagy kompresszióviszonyt lehet növelni, az úgynevezett "préssáv" változtatásával.
A kompresszió végnyomást vagy sűrítési végnyomást, mérik barban. Itt a kopottságot lehet mérni.
Én szétszedném és az illesztést megnézném, esetleg ha nagynak találom elvinném meg méretni.
Mekkora az illesztés?
7/7 A kérdező kommentje:
Számot nem tudok mondani neked most de elég "szűk" ahhoz képest amivel eddig életemben találkoztam 56.47-es dugó kell bele de a boltban volt olyan dugó ami át se ment rajta. most nyomtam a hengerbe olajat 12-re felment a mérő. Valami van a palacsintában csak lehet járatással nem lehet orvosolni
2014. febr. 1. 11:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!