Peugeot Partner 2. 0 Hdi indítás/izzítás. Miért indul nehezen?
2.0 hdi rhy motorkód siemens befecskendező rendszer.
1,5 éve van meg. Télen nyáron nehezen indul, 5-10 mp tekerés után indul csak be. Még soha nem izzított -20ban sem tavaly. Volt több szerelőnél semmi hibát nem ír. Injektorokra tippelnek a szerelők. Ma megtörtént a csoda és 2x izzított a nap folyamán és egy pöccre indult. Mi lehet a probléma mert ez alapján nem hiszem hogy injektor, inkább valami hőmérséklet jeladó lehet. Ki mit mond? Jó lenne a végére járni mert így kellene indulnia mint ma de eddig messze nem így volt. Köszönöm a segítséget.
Én egy 1.6 HDi-t hajtottam egy darabig. Alig 250 ezer km-t tettem bele 5 éves koráig, de egyszer se láttam világítani az izzítás visszajelzőjét, csak addig amíg a teszt lement és nemis kellet várni az indítással. Az 5 év alatt mindig pöccre indult. Ezeknek a motoroknak már nem kell hosszas izzítás, szerintem más baja lesz: valamelyik hőmérséklet jeladó pl. ha azt hiszi, hogy meleg, akkor sose fog izzítani.
Vagy csak egy kontakt hiba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!