Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Magyarországon hol tudok OCC...

Magyarországon hol tudok OCC motort venni?

Figyelt kérdés
Szeretnék venni egy amerikai Orange County Chopper-t de nem tudom honnan szerezzek.Tudom hogy a kínai másolat nem jó sokak szerint egy nyarat nem bír ki.Azt mondják hogy a Japán változat elég jó de nem tudom hogy Magyarországon kihez menjek,hol van olyan motorszalon ahol foglalkoznak ilyenekkel.

#Chopper #OCC #Orange Country Chopper
2014. jan. 27. 16:23
 1/6 anonim ***** válasza:
occ az gáz
2014. jan. 27. 16:38
 2/6 anonim ***** válasza:

Szerintem sehol.

Jelenleg Ausztráliában van még hivatalos kereskedésük az USAn kívül.

Jó hír, hogy szállítanak Európába is.

Írj nekik vagy hívd fel őket és több információhoz jutsz:

BIKE SALES & CORPORATE DEVELOPMENT

Steve Moreau…845-522-3078

Executive Vice President & Chief Operating Officer

E-mail: bikesales@orangecountychoppers.com

2014. jan. 27. 16:41
 3/6 A kérdező kommentje:
Volt alkalmam vezetni egy OCC motort mégpedig egy fekete özvegyet:) Ha átéreznéd azt az érzést akkor rájönnél hogy nem az:)
2014. jan. 27. 16:41
 4/6 A kérdező kommentje:
Nem fontos Hogy az amerikai model legyen. Egyik ismerősömnek volt OCC motorja japán gyártásű volt és azis jól ment:)
2014. jan. 27. 16:47
 5/6 anonim ***** válasza:

Te nagyon kevered a szezont a fazonnal. Az OCC motorokat amerikában készítik, egy bizonyos helyen. Épített chopper készülhet akárhol a világban ( Magyarországon is vannak nagyon jó motorépítők) csak az már nem OCC lesz.

Konkrétan nincs olyan, hogy Black Widow OCC chopper. ( Mindig egyedi vázat készítenek, max az erőforrás lehet közös )

2014. jan. 27. 17:33
 6/6 anonim ***** válasza:
Egy OCC chopper attól lesz OCC, hogy ott, Orange megyében építik meg Teutulék. Személyre szabva, egy ház áráért, viszont azt is te választod ki, hogy hány menet legyen a csavaron, amivel összerakják. Szerintem ennyiért a holdra is elviszik neked, bár látom azért téged nem fenyeget ez, ha ide és ilyen kérdést írsz ki. Ne vedd bántásnak, de szerintem értesz. Nem tudom hogy jól értettem-e a amit írtál, hogy egy egyedi motort szeretnél, vagy csak pár élelmes ember felkapta az OCC nevet, és elkezdtek pár choppert összebarmolni, és te olyat szeretnél. Amúgy ha egyedi motor kell, itthon is tudnak olyan motorokat alkotni, amitől már akkor merevedésed lesz ha csak rágondolsz egy ilyen csodára.
2014. jan. 27. 18:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!