2T Robogóhoz milyen olaj kell a benzinhez? (Sürgős)
A hátsó kerékagy felett lévő beöntő NEM A MOTOROLAJÉ hanem a váltóé! Abba spéci váltóolaj kell!!!!
Ha abba 2T olajat tettél akkor azonnal engedd le és a gépkönyv szerinti olajjal töltsd fel szintig!
Legyszives mivel lefarasztottal minket gondolkodj el a hulyesegeden! Idezlek
"Nekem a hatsó keréknél van egy lecsavarható rész ahová olajat kell öteni, mert úgye a motornak is kell olaj. Aztán mivel 2T ezért kevert benzinnel megyen, de ennek elöl van egy olaj tartálya a külön olajozás miatt. Nekem igy mondta el akitől vettem. Csak azt nem mondta,hogy milyen olaj kell bele"
Ha egyszer ontesz olajat a motornak a kerek melletti reszbe (ami amugy a valto) akkor mi a fenenek kene meg olaj a benzinbe? Az mit olajozna, a benzintankot? csoveket? Pont az az egyik lenyege a 2Tnek, hogy nem kell kulon olajtekno, olajszivattyu neki, mert az olajat a benzinnel egyutt kapja. Ezert hasznalatos pl lancfureszekben, kertigepekben, mert lehet minden iranyban forgatni.
Bevett eljaras, en is alkalmazom azt, hogy egy kis kupaknyi olajat teszek a tankba a benzin melle, hogyha az olajadagolo tonkremenne, mert elofodtulhat, akkor is biztos kenese legyen a motornak.
Széles utat, gumifákat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!