Opel Astra G 2004-es évjárat. Törve van, a javítás miatt kérnék segítséget. Légzsákosdihoz nem értek. Szerintetek?
Figyelt kérdés
Az eleje tört, a karosszéria javítása nem gáz kb 100 ezerből megvan. De a légzsákok nyíltak. Ha azt nem javíttatom meg akkor is tudom használni az autót? Gondolom hibaüzenetet ír ki majd. Ki lehet kapcsolni és akkor nem jelez? Vagy ez, hogy működik. Köszi a segítséget2014. jan. 26. 07:57
1/7 anonim válasza:
Hogy érted azt, hogy nem javíttatod meg? Mit raksz a kinyílt légzsák helyére? Ha az utasoldali is nyílt, akkor a műszerfal borítást is cserélni kell. A hibalámpát csak az égő kivételével tudod kikapcsolni, de az autó menni fog zsákok nélkül is.
2/7 anonim válasza:
Menni fog az autó.
DE!
ha ennyiért csináltatod meg az elejét, akkor gondolom nem túl szakszerű, az autó törésbiztonsága a töredékére csökken, esetleges kövi ütközésnél alig fog számítani
ha légzsákot nem teszel bele, akkor következő ütközésnél mi fog meg? A műszerfal, ami kicsit keményebb a légzsáknál, és a csontjaid, szerveid nem szeretik. Egy új légzsák olcsóbb mint kórházban szenvedni.
3/7 A kérdező kommentje:
Két karosszériaelemet kell cserélni, hütő nem sérült. A minimális hegesztést meg festést tesóm megcsinálja, mert karosszériás. Ezért ennyi kb a javítása.
2014. jan. 26. 18:29
4/7 A kérdező kommentje:
14 év alatt kb 300ezer km-t vezettem, eddig sose volt balesetem ami tudom nem jelenti azt hogy nem is lehet. Ezt az autót felajánlották, hogy vegyem meg egész olcsón. Nem én törtem meg.
2014. jan. 26. 18:30
5/7 anonim válasza:
Nem azért necces mert te béna vagy, elég ha egyszer jön egy részeg betépett idióta a szembesávba, és akkor vagy a légzsákod fog meg, vagy az út menti fa.
6/7 anonim válasza:
Kiiktathatod a légzsákot de én úgy tudom, ha baleseted lesz-ne legyen-és nincs benn a légzsák ,akkor igencsak megbüntetnek,függetlenül attól hogy tudtál-e róla vagy sem.Az életed meg amúgy sem játék.Én megvenném azt a légzsákot a helyedben
7/7 A kérdező kommentje:
megveszem :) fő a biztonság :)
2014. jan. 27. 17:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!