Nektek melyik a kedvenc autómárkátok?
Figyelt kérdés
esetleg ha azon belül van kedvenc típusotok leírhatjátok :D2014. jan. 25. 19:10
11/21 anonim válasza:
Mercedes W124, W201
A legtöbb régi mercit általában bírom.:)
12/21 anonim válasza:
Konkrét márka nincs, amiért kifejezetten rajongok, de pár típust írok, amikre mindig is vágytam ,hogy álljon a garázsban:
Opel Manta A vagy B
Ford Capri
Mitsubishi Lancer EVO bármelyik szériája
Porsche 911
Ferrari Dino bármelyik változata
És még sokáig sorolhatnám, de ezek a kedvencek.
14/21 anonim válasza:
Lada, de más márkából is sok olyan autó van amit nagyon sokra tartok és örülnék ha lenne, és ha meglesz végre a jogsim és veszek szerintem egy 2101 lesz :)
15/21 anonim válasza:
Több is van, illetve volt. Merci W123, W126, VW Sirocco a régi és legújabban a Land Rover Discovery I. Ez utóbbi egy öreg fostalicska, de imádom! :)
16/21 anonim válasza:
Ki volt az az állatkirály, aki lepontozott? (2-es vagyok)
Végülis nem a sünök nemi életét fejtegettem, hanem a kérdésre válaszoltam. NEM?
17/21 anonim válasza:
nekem a vw passat válaszomat pontozták le, nem lehet az a kedvencem? vagy ti döntitek el, hogy mi az én kedvencem és ha nem luxussport autót irok, akkor le vagyok pontozva? Szaromle egyébként lepontozhattok rohadtul nem érdekel, ugyanúgytudok válaszokat irni 20%al, mint 50el, semmit nem értek el vele, csak érdekel.
18/21 A kérdező kommentje:
Én eddig mindenkit felfelé pontoztam, ugyanis válaszolt a kérdésemre. Amúgy nekem az Audi A6 uattro S Line. Nagyon jó lenne egy olyan :D
2014. jan. 26. 16:02
19/21 anonim válasza:
Én meg az Opelt írtam és engem is lepontoztak. Engem nem nagyon érdekel, már hozzászoktam hogy ezen az oldalon ez "népszokás" és a világon semmi értelme nincs.
20/21 anonim válasza:
nekem is lepontozták a Ladát :D sok okos ha ő nem tartja jónak azt az autót amit írtál akkor lepontoz, én csak azokat pontoztam ennél a kérdésnél aki szerintem nagyon jó autót írt és csak zöld kezet kapott tőlem :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!