Mennyire kell félni a mercedes s (w220) -nak a szintezőjétől? Igaz, hogy kb 10-12éves korukra adják meg magukat?
Hány kérdést írsz még ki?
SUV, középkat., vagy limó érdekel?
Amúgy a W220 a Merci szégyene.
Légrugók beadják hamar a kulcsot.
Sok felesleges kütyü, szar elektronika.
Ha bálna Mercit akarsz akkor nézz egy jó W126 350/300TD-t.
Vagy Lexus LS, bár abba nem lesz diesel.
Szerintem ez az oldal azért van, hogy kérdezzek.
amiket kérdezek azokba gondolkozok.
köszi a segítséget a mercivel
nem nagyon érdekelnek a dízelek
Japán autó meg egyáltalán nem érdekel.
Jajj! Megint az elektronika... Melyik? Egyébként nem tudjuk, mennyi pénze van fenntartásra. Nem is ez a kérdés.
A kérdésre válaszolva: Az első 400eft/db, hátsó 150/db nagyjából. A kompesszor és a reléje 150-200. Gyáriban. Bontottan és utángyártottan olcsóbb. A jellemzőbb az első hibája. Gumialkatrész, kopik. Ha későn veszed észre, megég a kompresszor is.
De javítják is. Legrugoponthu
A 400cdi kerülendő.
Kérdezte alatta, hogy megbízható-e?
És nem......főleg Mercedes névhezt képest.
W210 után ez volt a következő pocsék Merci.
De persze W124 és W202 után már egy se volt olyan jó.
Az nem tudom hogy mennyi ido es km utan adjak meg magukat a gatlok de azt tudom hogy amivel talakoztam mindben volt cserelve legalabb az elso...
Ebay-en vannak fent jo aron gatlo en nem ilyednek meg tole,a kompresszor akkor szokot megallni amikor mar meghaloban van valamilyek rugostag (1nap alatt ha nem hasznalod leul a foldre az auto akkor mar igen csak tul van terhelve a kompresszor)es ugy hasznalod es szarsz ra...
A 400cdi ahogy elobb irtak tenyleg felejtos, az 500-as benzines jo kis auto csak gyozze az ember tankolni, ugyanez vonatkozik a S430-ra is. S320cdi-rol nem tudok mit mondani mert olyannal meg nem volt tapasztalatom...
Hja es ha nagyon durva autot akarsz akkor S55amg, csillagaszati az alkatresz ara de karpotol is erte
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!