Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mennyire kell félni a mercedes...

Mennyire kell félni a mercedes s (w220) -nak a szintezőjétől? Igaz, hogy kb 10-12éves korukra adják meg magukat?

Figyelt kérdés
megbízható autó?

2014. jan. 25. 18:40
 1/10 anonim ***** válasza:

Hány kérdést írsz még ki?

SUV, középkat., vagy limó érdekel?

Amúgy a W220 a Merci szégyene.

Légrugók beadják hamar a kulcsot.

Sok felesleges kütyü, szar elektronika.

Ha bálna Mercit akarsz akkor nézz egy jó W126 350/300TD-t.

Vagy Lexus LS, bár abba nem lesz diesel.

2014. jan. 25. 19:53
 2/10 A kérdező kommentje:

Szerintem ez az oldal azért van, hogy kérdezzek.

amiket kérdezek azokba gondolkozok.

köszi a segítséget a mercivel

nem nagyon érdekelnek a dízelek

Japán autó meg egyáltalán nem érdekel.

2014. jan. 25. 20:25
 3/10 anonim ***** válasza:
Akkor ha bálna Merci érdekel vegyél 126-os benzinest és alakíttasd át gázüzeművé.A8 Audi még esetleg.
2014. jan. 25. 20:34
 4/10 A kérdező kommentje:
Értem.köszi a segítséget
2014. jan. 25. 20:42
 5/10 4165 ***** válasza:

Jajj! Megint az elektronika... Melyik? Egyébként nem tudjuk, mennyi pénze van fenntartásra. Nem is ez a kérdés.

A kérdésre válaszolva: Az első 400eft/db, hátsó 150/db nagyjából. A kompesszor és a reléje 150-200. Gyáriban. Bontottan és utángyártottan olcsóbb. A jellemzőbb az első hibája. Gumialkatrész, kopik. Ha későn veszed észre, megég a kompresszor is.

De javítják is. Legrugoponthu

A 400cdi kerülendő.

2014. jan. 28. 20:05
 6/10 anonim ***** válasza:

Kérdezte alatta, hogy megbízható-e?

És nem......főleg Mercedes névhezt képest.

W210 után ez volt a következő pocsék Merci.

De persze W124 és W202 után már egy se volt olyan jó.

2014. jan. 28. 20:42
 7/10 4165 ***** válasza:
A 202-es rohad szét, mint állat. A 220-asnak mondanál jellegzetes hibáját? Ausserdem Luftfederung.
2014. jan. 29. 20:58
 8/10 VarMa ***** válasza:

Az nem tudom hogy mennyi ido es km utan adjak meg magukat a gatlok de azt tudom hogy amivel talakoztam mindben volt cserelve legalabb az elso...

Ebay-en vannak fent jo aron gatlo en nem ilyednek meg tole,a kompresszor akkor szokot megallni amikor mar meghaloban van valamilyek rugostag (1nap alatt ha nem hasznalod leul a foldre az auto akkor mar igen csak tul van terhelve a kompresszor)es ugy hasznalod es szarsz ra...

A 400cdi ahogy elobb irtak tenyleg felejtos, az 500-as benzines jo kis auto csak gyozze az ember tankolni, ugyanez vonatkozik a S430-ra is. S320cdi-rol nem tudok mit mondani mert olyannal meg nem volt tapasztalatom...

Hja es ha nagyon durva autot akarsz akkor S55amg, csillagaszati az alkatresz ara de karpotol is erte

2014. febr. 6. 06:08
 9/10 A kérdező kommentje:
Értem..köszi a választ!szerencsére volt tapasztalatom AMG-vel...
2014. febr. 6. 21:56
 10/10 anonim válasza:
10 éve van W220 S320cdi-m. 2004-es 205Le 500Nm. 210eKm-rel vettem, magyarországi, első tulaj. Gyári légrugókkal,kompresszorral. 256eKm-nél pukkant el a jobb első légrugó. Vettem kettőt+ kompresszor relével, mert azt mondták "okos" szerelők. 1év és 15eKm után, télen reggelre az autó leeresztett a földig. "Okos" szerelők vetettek velem még két légrugót. Biztonság kedvéért vettem két hátsót is. Fél év elteltével az autó reggelre ismét a földön. "Okos" szerelő váll húzogatás. Ekkor találtam egy hozzáértőt, aki letesztelte az összes légrugómat (az otthoni polcon lévőt is) a kocsiban 4db-ot, otthon 5db-ot. két otthoni első eresztett minimálisan a műgyantánál,amit kicserélt. Végig ellenőriztek a cső csatlakozásokat a rendszeren (kb. 20-25db) és több mint a fele eresztett. Összefoglalva. A szerelő is megerősítette, NEM a légrugók lyukadnak ki. Csatlakozások, a visszacsapó szelepek leellenőrzése álltalában segít. A lyukas légrugót lehet hallani a kocsi mellett állva hogy ereszt. Olyan magas benne a nyomás. Más elektronika hiba? Semmit nem tapasztaltam a 16éves autón. Minden rendeltetésszerűen működik,minden. Ja tegyem hozzá van egy W140 mercim is S350TD 1996-os. A W220 léptékekkel jobb autó, mindenben. Remélem segítettem.
2020. nov. 5. 12:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!