Audi A8 4.2 quattro (1997). Mit tudtok róla? Megéri még venni? Mert nekem nagyon tetszik.
Szépnek szép, de csak olyannak ajánlható, akinek még a bőre alatt is pénz van, mert a biztosítása tuti nem 20 000 Ft/év a 300 LE miatt. :D
Az automata váltóról hallottam, hogyha elromlik, akkor egy vagyon a javítása.
Itt részletesen leírja a sárga jelölőkkel a hibákat:
A repedező bőrülés az előző tulaj hanyagságát jelöli, aki nem ápolta kellő időközönként, természetesen lehet javítani, cserélni, de megint egy csomó pénz.
Egyébként jó kocsi, én mentem ilyennel, 60-nál is belenyom az ülésbe egy erőteljesebb gázadásnál. ;)
Nem megbizhatatlan, de inkább újabbat vegyél, a 2000 utániak takarékosabbak. A váltóját egyébként ha 60.000 ezrenként szerivzelik, nem esik szét. Csak ezt szinte mindenki elfelejti a szerviz is). Egyébként egy pazar és kényelmes autó, mindamellett biztonságos is, azért a pénzért amennyiért ezek mennek, meg pláne.
Nekem S8 volt, soha semmi baja nem volt pár apróságot leszámitva, pedig használtam gyakran (három év alatt belement 120 ezer km). Olajfogyasztásra meg a régebbiek hajlamosak, elsösorban a V8-as Audiban levö 4.2-es motorok (van egy ilyenem is, sajnos eszi az olajat, igaz 470.000 km vamn benne).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!