Zsoly Pal kérdése:
Nem tudom sehogysem megszokni a benzines autókat, mindig lefullasztom a motrot. Valami jo tipp?
Figyelt kérdés
Tudom kicsit röhelyesen hangzik, de még most sem tudom nem lefullasztani a benzines motrokat, pedig régóta vezetek, csak sajna legtöbbszőr diesel-est, azon is tanultam, és jó volna ha a benzinest is jól tudnám. KÉREM, CSAK TÉMÁBAN LÉVÖK VÁLSZOLJANAK!!!#kocsivezetes
2014. jan. 22. 18:37
11/19 anonim válasza:
Ne aggódj tizes, én is retardált vagyok, mert nem gond bármikor elindulni gáz nélkül...
12/19 anonim válasza:
nem csodálom, ezekkel a kis rongy gépekkel én is lefullok néha, 2.0 köbcenti 8 szeleppel kezd izgi lenni, ott már van elég nyomaték az elindulásra, de a legjobb a 2500-3000 köbcenti, ott már lehetetlen lefulladni.
13/19 anonim válasza:
tanulj meg vezetni, azt tanácsolom....
14/19 anonim válasza:
Nagyobb gázzal indulj...
nemsokára elmúlik
megszokod
15/19 anonim válasza:
Ha a probléma továbbra is fennáll kérjük keresse fel autószervizét, vagy oktatóját!
16/19 anonim válasza:
Bár nem engem kérdeztél, de válaszolok miért is nem egészséges az alacsony fordulatszám. Amikor kis fordulaton erőltetjük a motort, akkor a siklócsapágyakban a csap lökésszerű terheléseket kap, a kis fordulat miatt a megfelelő hidrodinamikus kenés nem tud kialakulni, így a csap a kenőolajfilmen megsüllyed és vegyes súrlódás alakulhat ki. A vegyes súrlódás pedig nagymértékben koptatja a csapágyat.
17/19 anonim válasza:
Az alapjárat nem tudom, hogy miért erőltetés. Amit te írtál, az akkor következik be, amikor az autó "rángat". Az alapjárat esetében nem véletlenül ennyi az annyi, amit az ECU fenn is tart.
18/19 anonim válasza:
Alapjárat az nem gond üresjárásban. DE ha terhelésen mész alapjáraton ott a fent leírt érvényesül. A nagyon alacsony fordulatszám pl. nagy forgattyús terhelés, alacsony olajnyomás.. kerülendő. Szóval jót nem tesz neki.
19/19 anonim válasza:
16/186 , 18/18 köszönöm hogy válaszoltál helyettem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!