A vagány sofőrök (pl tuningautókban, vagy nagyautókban) miért szokták leengedni az ülés, és a háttámlát majdnem fekvőre állítani?
Figyelt kérdés
Kényelmes ez? Sokszor megfigyeltem már hogy alig látnak ki az autóból, és nem hiszem hogy mindegyik olyan alacsony lenne. Mellesleg ezeknek az autóknak a nagy részében van ülésmagasság állítás.2009. dec. 3. 18:49
1/9 anonim válasza:
a vasalódeszkás autókra gondolsz? ezek általában le vannak fóliázva. te hogy látod, hogy fekszenek? :)
2/9 anonim válasza:
A vagány sofőrök nem szokták hátradönteni az ülést, az idióták szokták ezt tenni. Nem is igazán kényelmes, de mindenképpen hülyeség, mert az ember felépítésénél fogva a kormányt akkor tudja biztonságosan kezelni, ha úgy ül, ahogy kell.(Nyújtott kéz csuklója a kormánykerék tetejéig ér, stb.)Normál körülmények között nyilván nem okoz gondot ez a "stílus", de kerüljön csak egyszer is komplikált helyzetbe, életek múlhatnak ezen, sajnos nem csak az ilyeneké, hanem ártatlanoké is!
3/9 anonim válasza:
És ha nekem ugy kényelmes? Nagy autóm van,nem dübörög a zene cigány és zsidó sem vagyok sem milliomos,apuci sem fizet, és nem is nyertem. Nem dübörög a zene,nem csikágózok,nincsen lefóliázva sem,bőrfejű sem vagyok,és drogos sem.Nem vagyok magas ember,de mégis amit kell,azt látom. Na akkor most ilyenkor mi van?
4/9 A kérdező kommentje:
hát amik nincsenek lefóliázva, azokat nem látom.
köszi a válaszokat.
utolsó: akkor utazz úgy.
2009. dec. 3. 21:33
5/9 anonim válasza:
Nos a tuning autók vezetői épphogy elöre dölve ülnek.Egy luxus autóban meg csak mi látjuk ugy mivel hatalmas tér van,szinte egy masszásszékben ülnek:Sjonekik
6/9 anonim válasza:
Nem úgy utatok, úgy vezetek. De láthatóan zavar, hogy van aki ellentmond a kérdésednek.
7/9 A kérdező kommentje:
nem, egyáltalán nem zavar. Csak nem kell flegmán válaszolni.
Számomra nevetségesek ezek az emberek.
2009. dec. 4. 12:05
8/9 anonim válasza:
Ebben nem volt semmi flegmaság, és nem is tudod bebeszélni nekem, hogy az volt. Csak röviden megfogalmaztam azt, amit ha nem írok le, akkor biztosan jönnek azok a csesztetések, amikre előre válaszoltam. De továbbra is fenntartom, hogy kisebbségi komplexusod van. Tudod mit? Én a volt suzuki sedanomat is ugyanigy vezettem, mert úgy volt kényelmes.
9/9 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat.
Nem gond, pár év múlva lesz egy kis gerincferdülésed (ha még nincs), meg aztán jönnek a derékfájdalmak.
Nem beszélve arról, hogy hátradöntött háttámlával ütközésnél garantált a nyaktörés ;)
2010. jan. 8. 21:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!