Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Lehet hülye kérdés de sebesség...

Lehet hülye kérdés de sebességmérő óra kötelező a motorra illetve ha nincs rajta vissza keresnek a műszaki helyére stb?

Figyelt kérdés
Igazából pont mielőtt vittem volna műszakira elestem a motorommal és össze tört az eleje, megcsináltam úgy hogy jól nézzen ki, de ennek az ára hogy a visszajelző lámpa soron kívül semmiből nem áll a műszerfal, bele is kötöttek műszaki de jó fej volt az ember és mondtam már megvan az új műszerfal és így átengedett.. de mivel most az idom nincs fent nem tudom normálisan feltenni a műszerfalat, úgy gondoltam így hagyom, nagy gáz mert nem szeretném azt sem hogy esetleg a műszakiztatónak is baja legyen belőle

2014. jan. 20. 19:31
 1/2 anonim ***** válasza:
Segédmotorra nem kötelező, rendszámos motorra igen!
2014. jan. 20. 20:38
 2/2 A kérdező kommentje:
uh az peh :/ és mennyire szokta szúrni a rendőr szemét? xd
2014. jan. 20. 21:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!