Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Milyen fejlesztéseket részesít...

Milyen fejlesztéseket részesítsek előnyben?

Figyelt kérdés

Most vettem nem rég egy jó állapotú II-es Volkswagen Golfot valahogy nagyon mély vonzalom van bennem irántuk :DD

Először mit cseréltessek ki rajta futómű? fékek ?

Teljesen felszeretném újítani ,gyönyörű belsőt stb. pénz nem számít árú megrendelős oldalt is linkelhettek

2014. jan. 19. 19:52
 1/7 anonim ***** válasza:
0%

Ha a pénz nem számít, akkor miért 2-es golfot vettél,miért nem új 7-est?

Am nem költenék rá. Minek akarsz annyi mindent kicserélni? Talán rosszak? Értelmetlen amit csinálni akarsz!

2014. jan. 19. 20:00
 2/7 A kérdező kommentje:
Még régen anno ilyen autóm volt nosztalgiából javítgatni szeretném azért nem rosszak csak rakatni akarok bele szervót,stb. mintha egy új autó felszereltségű lenne olyasmit gondoltam...
2014. jan. 19. 20:05
 3/7 anonim ***** válasza:
Először a bodegát nézd át, hogy ne rohadjon sehol. Ahol eszi a rozsda, ott meg azonnal beavatkozni - hogyha már önteni akarod rá a pénzedet, akkor ne rohadjon ki alólad.
2014. jan. 19. 20:33
 4/7 anonim ***** válasza:

A Golf II tényleg jó választás.

Régen melós autónak használtunk egyet. Öt személy tele szerszámok, nem sokat pihent a kicsike.

Azt kell, hogy mondja elnyűhetetlen egy gép. :)

A kilométerek miatti kopó alkatrészeken kívül csak olaj és szűrőcsere volt, pedig aztán tényleg kapta rendesen az ívet. :)

Utólag beszerelni extrákat tényleg nem lesz kis költségű.

Szervó, légkondi, légzsákok.

Először a futóművet kellene felújítani, stabilan legyen az úton azért. Jó fékek és lengéscsillapítók.

2014. jan. 19. 20:41
 5/7 A kérdező kommentje:
na erre voltam kíváncsi köszönöm a válaszokat !
2014. jan. 19. 20:54
 6/7 anonim ***** válasza:
Én először renbe tenném a kasztnit. Mit ér a jó futómű, ha kiszakad az autó alól.
2014. jan. 19. 21:01
 7/7 anonim ***** válasza:

Én ilyen sorrendbe mennék át a gépen:

1. Kasztni

2. Futómű és kormánymű

3. Fékrendszer

4. Motor

Ezek után ízlés szerint.

2014. jan. 19. 23:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!