Thomech kérdése:
Milyen minőségűek ezek a PEIYING autós hangszórók? Mert ilyet szeretnék venni.
Figyelt kérdés
Szóval lehet, hogy egy ilyen ovált vennék. Csak még nem halottam róla se rosszat, se jót!
Ha halott már róla valaki valami véleményt, vagy már volt valakinek írja már meg érdemes-e ilyet venni vagy sem!
2014. jan. 18. 21:28
1/3 dirtboy válasza:
átlagos fostalicska ovál hangszóró ez is mint a többi.
inkább értelmes komponens szettet vegyél előre ezeket meg hagyd meg másoknak.
2/3 A kérdező kommentje:
Azt lefelejtettem, hogy hátulra lenne a kalaptartóba. Egy 93-as Swiftbe. Nincsenek annyira nagyon nagy igényeim elől egy pár Blaupunkt GTx 102HP 10cm es a gyári helyen. És hát hátulra is kellene valami, hogy még jobban szóljon. Akkor lehet hátra is valami Blaupunkt ott veszek mert a fej egységem sem a legerősebb.....
2014. jan. 18. 23:13
3/3 dirtboy válasza:
hátra a kalapba nem kell hangszóró,nekem is csak hangszóró rács van hogy takarja a kivágást.
a pénzbõl ne ovált vagyél hanem bitumenlapozd ki az elsõ ajtókat,máris sokat javul majd a hangzás és megérkeznek a mélyebb hangok is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!