Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Milyen motort vegyek? (majd)

Milyen motort vegyek? (majd)

Figyelt kérdés

Hello! motort tervezek a közeljövőben(nem vagyok tapasztalt nem rég lett meg a jogsim)

175cm vagyok és kb 65kg

nem használnám nagy távokra vidéki (útra,földútra) vagyok (napi 20-40km)

olyat keresek ami nem fogyaszt sokat a többi elvárás alap dolog :D használtan venném, csak fogalmam sincs , hogy milyet, javaslatokat várom :D nem vagyok otthon ebben,kinézetre ilyet szeretnék [link]

válaszokat előre is köszönöm!

2014. jan. 17. 18:43
 1/7 A kérdező kommentje:
elnézést a helyesírási hibákért
2014. jan. 17. 18:45
 2/7 anonim ***** válasza:
Derbi Senda
2014. jan. 17. 18:59
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

50ccm?

Vegyél simsont! Az igazi paripa! :)

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

A yamaha nem lenne rossz ha találsz egy jobb állapotú gépet és gyárit.

2014. jan. 17. 19:46
 4/7 A kérdező kommentje:
igen 50ccm-et szeretnék 80-140-ig max, használtan nem kell 1 bestia csak amiket irtam ne egyen sok benzint ,várok még javaslatokat megy a zöldkéz !
2014. jan. 17. 20:43
 5/7 anonim ***** válasza:

80-140 ezer ft közt akarsz újat? nagyon nem érthetsz a témához kisfiú.

ennyiért 30 éves simsont kapsz, ilyen enduro meg supermoto féléből meg egy nagy kalap sz.rt

2014. jan. 17. 23:33
 6/7 anonim ***** válasza:
Ami a képeden van, jó motor. Vegyél olyat. 1 millió forint. De vegyél védőfelszerelést is kb 150 ezerért!
2014. jan. 18. 08:46
 7/7 A kérdező kommentje:
beleirtam hogy használtan venném előbb olvas aztán oltogass :D kisfiu : ), ismerősöm is használtan vett 3 éve 140-ert motort azota is jol működik azt is hozzá tettem hogy nem nagy dolgokra kell, hajaj sok okoskodo ( : első kettőnek köszönöm !
2014. jan. 19. 12:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!