Autó 10 millióért?
Figyelt kérdés
Dízel, max kb 40e km ennyi a kritérium.Illetve 10millió ft, nem több! Természetesen elméleti a kérdés, barátokkal beszélgettünk és ez a kérdés is felvetődött. ( Sajnos egyikőnknek sincs 10m-ja autóra )2014. jan. 17. 17:39
1/30 anonim válasza:
Megvenném ugyan azt a Mondeo-t amivel most járok, a maradék 9.500.000-en pedig vennék egy házat.
2/30 A kérdező kommentje:
Ez is egy alternatíva...Bár most legfőképp arra lennék kíváncsi, hogy a teljes összeget ráfordítva ki, mit választana.
2014. jan. 17. 17:45
3/30 anonim válasza:
Egy fullos Audi A6-ot. Meseszép autó szerintem, és nagyon kényelmes is.
4/30 A kérdező kommentje:
Igen, először nekem is az ugrott be.
2014. jan. 17. 17:50
5/30 anonim válasza:
Ennyiért hülye aki használt autót vesz.
Én ennyiért vennék vagy full felszereltségű Hyundai I40-net, vagy egy Toyota Avensis-t.
6/30 anonim válasza:
Egy Fullos 2014 Volvo XC70 t6-ot igényeimnek megfelelően:)
Ha maradna pénz, meg elhúznék Magyarországról :D
7/30 anonim válasza:
Skoda Superb kombi lenne a legesélyesebb nálam. :)
8/30 anonim válasza:
Használt BMW-k közül válogatnék:
BMW 760i, 760iL
-750i
-740d
-730d
természetesen ennyi pénzért legyen hátul is TV.
2009-es évjárattól fölfelé.
Igaz a km keretbe nem férne bele, de nekem az nem számít.
9/30 anonim válasza:
7. komolyan gondoltad, hogy egy gyenge fapados Skodáért adsz ki 10 milliót?
annyi előnye van csak, hogy nagy a lábtér hátul, semmi több, még a legerősebb dízel is kevés bele.
Ennyiért ami jó az az 5-ös, 7-es BMW használtan.
Esetleg ki lehet hozni egy fapados 3-ast de annak nem látom értelmét.
10/30 anonim válasza:
9-es, nem akarok veled hitvitába bonyolódni, gondolj a superbről, amit te akarsz, de akár néhány tesztet is elolvashatnál róla. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!