Hatalmas trógerség lenne elfoglalni a szélső sávot 5-10
percre?
Figyelt kérdés
Elég drága és nehéz felszereléseket pakolnánk ki, a legközelebbi utca ahol meg lehet állni, egy tömbre van. Rack szekrények, sok fogás nincs rajtuk, dögnehezek, és a tartalmuk is a 7 számjegyet feszegeti, stúdiófelszerelés, szerverek. Természetesen teljesen lehúzódva a parkoló autók mellé, és tényleg nem lennénk ott 10 percnél többet, csak amíg bedobáljuk a cuccokat. 2 sávos út, mindennapos hogy valaki beáll a szélső sávba vészvillogóval.
2014. jan. 16. 21:31
1/7 anonim válasza:
szerintem nem pláne ha valaki segítené az autók elhaladását
2014. jan. 16. 21:38
2/7 anonim válasza:
Szerintem sem. Bár az egy jó pont, ha nem épp csúcsidőben csináljátok :)
2014. jan. 16. 22:23
3/7 anonim válasza:
"lehúzódva a parkoló autók mellé"
Az igazán profik ezt úgy csinálják, hogy előző este kihúznak egy kordont, és másnap van parkolóhely!
Tadáámmm!
2014. jan. 16. 22:25
4/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm az összes választ!
Harkonnen: Ez most ilyen "kamikaze" akciónak készül, megáll, bepakol, továbbmegy. 10 percért nem szeretném mások elől egész nap foglalni a helyet, szerintem pont az lenne a tahóság. Az más amikor jött 2 teherautó, akkor tényleg kellett szervezkedni a kordonnal.
2014. jan. 16. 22:43
5/7 anonim válasza:
A kérdés az, mennyire szokott torlódás lenni. Ha nincs nagy forgalom, akkor szerintem is jobb megállni a szélső sávban. Ha viszont dugós a helyzet általában, akkor inkább 2 autónyi hely legyen lefoglalva egész napra, mint hogy pár száz járműnek csinálj hosszú dugót. Szóval én a helyedben ez alapján mérlegelném. :)
2014. jan. 16. 23:24
6/7 anonim válasza:
Az ilyenek pesten mindennaposak. Pl. Lehel úton minden reggeltől egészen késő délutánig áll a sor a szélső sávba, úgy tolatnak be két autó közé, mintha egyenes parkoló lenne. Aztán állandóan dudálnak a fent parkolók, hogy nem tudnak kitolatni. Van, hogy ilyen félóra múlva kerül elő egy-egy tulaj. Na az ilyen pofátlanság. Amit ti csináltok, az nem. Semmi baj nincs vele. Azért van az autókban kormány, hogy lehessen az autóval kanyarodni, kikerülni. Némelyikbe még indexet is tesznek, amivel mindezt jelezni is lehet. Amúgy meg ez tényleg nagyon megszokott dolog pl. itt Pesten, nem tudom ti hová valósiak vagytok. A Kerepesi úton pl. a buszsávban is szoktak várakozni, aztán kerülik ki őket a buszok is, csinálnak egy kis torlódást, de ha muszáj akkor muszáj.
2014. jan. 16. 23:33
7/7 A kérdező kommentje:
Pesti vagyok, ráadásul belvárosi.:) Csak eddig mindig találtam parkolót, de itt lehetetlen akár a közelben is megállni. Azaz nem lehetetlen, de nem szeretném senki fizikai kondícióját vagy pénztárcáját tönkrevágni, mert ugye fogás nincs a dobozokon, nehezek, és milliós értékű felszerelések vannak bennük. Se ember se tárgy ne sérüljön a lehetőségek szerint. Csak szerettem volna megkérdezni más autóstársakat is, hogy ez mennyire "elítélendő", mert az ilyen autósokra mindig a parasztozást, meg a tahó köcsögözést hallom. Nyilván nem akkor fogunk egy sávot elfoglalni amikor a 10 is kevés lenne, szóval a forgalom lecsengése után.:)
P.S: Jött egy üzi, azt kérdezte a kedves feladó, hogy milyen autóm van. Mondjuk nem értem hogy miért számít, de parancsolj: VW Golf 6 highline 1.4 benzines.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!