Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Bmw tulajok és kedvelők! 316i...

Bmw tulajok és kedvelők! 316i Touringról mi a véleményetek? 98-as körüli évjáratúakra gondolok!

Figyelt kérdés

2014. jan. 15. 21:28
 1/9 anonim ***** válasza:
Lomhácska, de jó.
2014. jan. 15. 21:48
 2/9 anonim ***** válasza:

'98ban már elérhető volt az előd E36:

[link]

és az utód E46 is:

[link]

Melyikre gondoltál? Ezekben már a 16i jelzésű motor sem ugyanaz, az egyikben még 1.6-is a másikban meg már 1.9-es.

2014. jan. 15. 22:06
 3/9 anonim ***** válasza:
87%
Szerintem az E36-ra gondolt. Jobb választás az E36, mert olcsóbban nagyon jókat ki kehet fogni, ugyanannyiért E46-ból még csak a legolcsóbbak, legszakadtabbak kaphatók.
2014. jan. 15. 22:59
 4/9 A kérdező kommentje:
Az E36 1.6-os ra gondolam! és köszönöm a válaszokat!
2014. jan. 16. 00:37
 5/9 A kérdező kommentje:
Egyébként mindig is dízeles voltam,de megfogadtam, hogy a következő autóm benzines lesz(mivel százszor több a hibaforrás a dízelnél) és nem az lesz az elsődleges szempont sem,hogy minél fiatalabb legyen a gép,hanem hogy megbízható és azért legyen egy kis megjelenése is.Egyébként az utóbbi időben azt veszem észre,hogy ezek az autók azért még megvannak becsülve,vagy a márka miatt vagy a megbízhatóság miatt,nem tudom egy biztos hogy lehet hogy egy suzi tovább bírja és kevesebb hozzá az alkatrész,de azért szerintem ezeknek a kocsiknak még van tekintélye.Egyébként mik lehetnek a legfőbb meghibásodások ezeknél,már ami a motort illeti és nem a futóművet?Vagy merjek dízelt venni?igazából félek a velejárókkal:vagy indúl télen vagy nem stb stb
2014. jan. 16. 00:46
 6/9 anonim ***** válasza:
bmw 2000cm3 kezdődik
2014. jan. 16. 00:51
 7/9 anonim ***** válasza:
0%

Tekintélye maximum a 19 éves boyracerek körében van. Én ha meglátok egy bmw/audi-t, menet közben magam körül, egyből az jut eszembe, hogy na ez a vadbarom fogadjunk nem fogja kibírni, hogy ne toljon le az útról.

Köszönd meg nekik. Régen becsülték, ma már egyre többen rühellik.

2014. jan. 16. 01:27
 8/9 A kérdező kommentje:

Köszönöm válaszod!bár mint a kérdés is tartalmazza,TULAJOK ÉS KEDVELŐK véleményére vagyok kíváncsi,nem arra hogy mit gondolsz azokról a se..fejekről,akik most kapták meg a jogsijukat és azt hiszik hogy egy bmw-vel övék a Föld.Én más szempontok miatt hajlok erre a típusra.1 mert láncos a motor.

2.mert bezines

3.mert(de ezt csak halottam,mármint a benzinesről)megbízható.

És mivel az első és a második érvem tény,ezért már ott százezreket spóroltam a pár száz ezer forintos.Ugye mindenki tudja hogy mennyi egy vezérléscsere és hogy milyen meglepetéseket tud okozni egy dízel(jó tudom hogy láncot is lehet cserélni ha már nagyon csörög)

2014. jan. 17. 20:41
 9/9 A kérdező kommentje:
Kicsit el csúszott a kommentem az elöbb,azt akartam írni hogy százezreket spórolhatok egy pár száz ezer forintos autón is.
2014. jan. 17. 20:44

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!