2107 vagy 2101 első autónak (kocka vagy kereklámpás)?
Az ötsebességes váltó belefaragható, csak arra kell figyelni, hogy vegyél hozzá 5-ös váltótartó bakot, mert a 4-esé nem jó. Illetve váltócsere után tedd fel a kuplungharang és a padlólemez közti testkábelt, mert különben összeég a szívatóbowdened.
Műszaki vizsgán nem szólnak miatta.
nekem több körlámpás ladám is volt, a mai napig csak kellemesen gondolok rájuk. kereklámpással taxiztam is Pesten öt évig, 8-10 lityi közt volt, ahogy tapostam...
jó autó, jól szerelhető, ráadásul szerethető.
az hogy hátsó hajtású kimondottan előny, mert gazdagodik a vezetési tudáasod/rutinod.
a gépmunkán kívül mindent meg lehet házilag csinálni.
ja, hagy a fenébe a gázost, járj csak benzinessel...meglátod jobban jársz..
most nem részletezem, de több okból is..
hajrá! éljen a lada mindörökké!
(most Kizashim van, az is jó)
[ Legyen benzinből 9L. Az 100km-re 3564ft (396ft/L-el számolva).
Gázból meg 10L. 100km-re 2800ft (280ft/L-el számolva.)
764ft-al olcsóbb a gáz 100km-en. De majd rákeresek mennyibe kerül egy gáztartály hitelesítés vagy a régit újra cserélni, ha már nem lehet hitelesíteni és majd utána számolok hogyan érné meg jobban. ]
Na, de maradjunk a kérdésnél. 2101 vagy 2107?!
Nekem 2101-esem van. Ezt sem vettem, hanem örököltem. Ha most akarnék Ladát venni, lehet inkább a 07-est választanám. Azok azért valamivel újabbak, modernebbek.
Nekem a fogyasztásom országúton 9 liter, városban 10-12. Teljesen alap konfiguráció. Még ez is messze van a 15 literektől amit emlegettek. Szerintem nem rossz egy 36 éves vastól.
"Tegyük fel gyárilag 4-es váltóval szereltet, 5-ösre átcserélve műszakin beleköthetnek, ha kiderül?"
Természetesen le kell papírozni és akkor ha akarnak sem köthetnek bele.
Háááát ha 9 liter benzin akkor az nem biztos, hogy 10 liter gáz. Nekem ugyan nem volt gázos, de unokatesómnak 1 évig volt ő mesélte hogy neki 10 l benzin, 14 liter gáz kellett.
85'- ös 2107-es volt, 4-es vátóval, igaz kicsit gatya volt a motorja.
Ja és gázüzemmel nincsen ám normális kenése a motornak, hamarabb fel kell majd újítani,mondjuk 100.000 km helyett 70-80.000nél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!