Autó ajtajával kapcsolatban lenne kérdésem, de csak körbemagyarzáni tudom? Lent a probléma.
Az autónk vezető oldali első ajtaja "nem akad be". Amikor kinyitjuk az ajtókat, normál esetben ugye, nyílik valamennyire, majd megakad, aztán tovább nyomod, megint megakad egy ponton, aztán esetleg még egy ponton stb.
Na most a mi autónknak ez az ajtaja egyáltalán nem akad meg, hanem a legkisebb lendülettel is akkorára nyílik, amekkorára tud. Mint egy sima szobaajtó. Ez engem eléggé zavar, mert ha a parkolóban nagyon közel van a szomszéd autó, vagy akár egy oszlop, fal, bármi, akkor a ki- beszállás ideje alatt végig fognom kell az ajtót, nehogy nekiütközzön a szomszédnak.
Ezt sehogy sem tudom kiguglizni, mert gőzöm sincs, hogy keressek rá.
Két kérdésem lenne tehát: van-e ennek a problémának valami szakneve, amin rákereshetek?
A másik pedig, hogy ezt vajon meg tudják-e javítani?
Köszi szépen!!!
2005-ös Ford C-Max
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!