Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » BMW 528i-ről vélemények?

BMW 528i-ről vélemények?

Figyelt kérdés
Most szeretnék venni használtan egy 1996-osat. És szeretném kikérni a hozzá jobban értők véleményét.

2014. jan. 14. 09:06
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
Alapjáraton eszik annyit. :D
2014. jan. 14. 18:00
 12/20 anonim ***** válasza:

Látom törölték a hozzászólásom :)

Akkor is kérdezd meg Tomikát, neki biztos van.

És, hogy ne legyek off a 96-os az már E39 igaz? Szerintem nem rossz, egyik ismerősömnek is az van, igaz csak 520-de nagyon jól meg kb 11 litert fogyaszt és a formája is időtálló.

2014. jan. 14. 19:07
 13/20 anonim ***** válasza:
Mennyit szánsz rá amúgy? Ha nem zavar a díelhang én inkább dízelt javasolnák egy megkíméltet, olcsbban kijössz mint a benzinessel.
2014. jan. 14. 20:11
 14/20 anonim ***** válasza:
Hogy a dízellel olcsóbban jönne ki? A tankolással esetleg, azon kívül semmi.
2014. jan. 15. 12:28
 15/20 anonim ***** válasza:

Ki kell számolni mennyit menne vele, mennyi lenne a "megtakarítás" és akkor dierül melyikkel jön ki jobban. Nekem tetszik az E39, de az automata 28i biztos nem 12 litert fog enni városban. Meg mi van akkor, ha a váltó elhagyja magát? Simán a vételár harmada lesz és akkor még a többi bajról ne is beszéljünk, ami előjöhet egy ilyen autónál.

Szerintem gondold át kétszer, mielőtt belevágsz.

2014. jan. 15. 22:48
 16/20 anonim ***** válasza:
Olcsóbb a dízel.
2014. febr. 1. 22:00
 17/20 anonim ***** válasza:
Ideig, óráig.
2014. febr. 2. 02:38
 18/20 anonim ***** válasza:
Tudod, kérdező, manapság mindenki bmw-t akar venni. Ezt felismerték a hekkerek is, mi sem természetesebb tehát, minthogy gondoskodnak a választékról. Németországban párszáz €-ért megveszik a lepukkant járgányokat, itthon kipofozzák, és még így is fognak rajta pár százezret.
2014. febr. 2. 10:08
 19/20 anonim ***** válasza:
ilyen idősnél a diesel egyáltalán nem olcsóbb. amúgy automatát felejtsd el: időzített bomba, többet iszik, és a vezetési élmény nem is olyan jó mint manuálissal.
2014. febr. 28. 09:53
 20/20 anonim ***** válasza:

Nekem van egy manuál 28i-m.

fogyasztás 9,5-11 közt.

elektronika romlik, annyit, amennyit más hasonló "premium" márka.

fenntartása nem egy G Astra, de sosem lesz egy kategória vezetni.-használtautó árban lehet :)

bontottam egy 528i automatát.két évig árultam a váltót, szóval nem romlik tul gyakran..akkor is egy e46-ba kellett.

2015. jan. 15. 17:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!