Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » VW Golf Mk3 Cabrio-hoz benzint...

VW Golf Mk3 Cabrio-hoz benzintartály-tartó "pántot" hol kapok?

Figyelt kérdés

3 pánt tartja a benzintankot, abból az egyik elszakadt, szeretnék helyette egy másikat. Vagy van valakinek esetleg valami más javaslata a javításra?

A "keress a neten", "google a barátod", "minden bontóban kapni hozzá", stb. flegma válaszokat köszönöm nem kérem, én egy olyan arany embert keresek aki tudja hogy hol van ilyen, és linkel nekem valamit vagy ad egy telefonszámot:)

2014. jan. 12. 13:54
 1/1 anonim ***** válasza:
Utángyártott alkatrészt nem fogsz kapni, csak gyárit, azt pedig bármely márkakereskedőnél. De ha bemész egy normális autószerelőhöz (nem márkaszervíz!), akkor ő szerintem megoldja a problémádat. Én is gyártottam már magamnak Renault Lagunára acélszalagból és menetesszárból.
2014. jan. 12. 18:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!