Benzin és LPG külön kapcsolható?
Figyelt kérdés
Az általam kiszemelt autó Benzin-LPG üzemű. Sok rosszat olvastam az LPG-ről. Ha megveszem és elkezd rosszalkodni az LPG akkor csak simán lekapcsolom és benzinnel tökéletesen megy, akár ki is szereltethetem? Vagy nem ilyen egyszerű ?2014. jan. 12. 12:51
1/4 anonim válasza:
Kiszereltetheted de csak olyannal aki tanusitványt ad a kiszerelésről ,forgalmiból ki kell íratni a kettős üzeműséget , és ugyanúgy használható mint egy sima benzinest.
2/4 anonim válasza:
Miért vennéd ki az LPG-t, amikor sokkal olcsóbb, mint a benzi? :O Semmi baj nincsen vele, rengeteg tévhit terjeng, szerintem nyugodtan használd csak.
Egyébként igen, van benne egy kapcsoló, amit ha benyomsz, át vált benzinre. Vagy csak szimplán nem tankolsz bele gázt, akkor is benzinnel fog menni.
3/4 anonim válasza:
Semmi baj az LPG-vel, olyan hülyeségeket lehet róla hozzá nem értőktől hallani, hogy néha a falat kaparom.
Amúgy igen, átkapcsolható benzinüzemre bármikor.
4/4 anonim válasza:
Semmi baj nincs az LPG-vel. Mentünk összesen két autóval bő 250 ezer km-t LPG-vel, úgy 7 év alatt. Soha, egyetlen meghibásodásunk sem volt a gázüzemből kifolyólag.
Igen, át lehet kapcsolni, akkor is ezt célszerű tenni, ha elfogy a gáz. Átnyomod benzinre, és mész tovább, meg sem kell állni hozzá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!