Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Le lehet-e cserélni a visszapi...

Le lehet-e cserélni a visszapillantó tükröt?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Van egy 98'-as Passatom. Találtam a neten az egyel újabb típusról való tükröket (nagyobb, indexes, elektromosan behajtható). Amennyiben veszek hozzá az újjabb passatról való kapcsolót villamossági ki tudja cserélni a tükröket és a kapcsolót úgy, hogy az index és az elektromos behajtás is működjön rajta?
2014. jan. 11. 18:40
 1/4 anonim ***** válasza:
79%
Nem lesz kompatibilis. Ne fáradj vele.
2014. jan. 11. 18:46
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Ha a felfogatása jó akkor megoldható. Ha nem akkor is, csak akkor azt is át kell faragni.

Mindenképp be kell húzni még pár kábelt. meg pár dolgot módosítani kell. De mindent meg lehet oldani. Csak pénz kérdése.

2014. jan. 11. 21:17
 3/4 A kérdező kommentje:

A tükör passzolásával szerintem nincs gond...

Erre kellene feltenni: [link]

Ezt:

[link]

Szerintem passzol, a kérdés, hogy az indexet és a behajtást tudják-e megcsinálni, ha ez a tükör nem passzolna rá, akkor A 98-as B5-re csináltak index nélküli tükröt ami behajtható, akkor azt tenném bele.

Igazából nekem az elektromos behajtás lenne fontos, mert sok olyan helyre parkolok az autóval, ahol féltem a tükröt és jobb lenne, ha nem kellene hajtogatni, hanem csak benyomni egy gombot.

2014. jan. 19. 16:52
 4/4 anonim ***** válasza:

A behajtáshoz egy kapcsoló kell, tápfesz meg esetleg némi elektronika. Az irányjelzőköz csak pár kábel, meg kell valahol csapolni a legközelebbi irányjelzőhöz menő vezetéket.

Persze nem kis munka behúzni minden + kábelt, de nem egy nagy ördöngösség.

Viszont kérdés hogy a tükrön van-e valami elektromos? Ha nincs akkor lehet fúrni kell a kábelek elvezetéséhez. De lehet hogy a burkolat alatt megoldható.

Szereld le a kocsidról azzal a felfogató 3 szöggel együtt, aztán hasonlítsd össze azzal amire cserélnéd. Ha minden passzol akkor jó.

2014. jan. 19. 21:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!