Mennyit dobna egy dellorto karburátor egy mz ts 150esen?
Figyelt kérdés
2014. jan. 10. 23:17
1/3 anonim válasza:
Oszt' ugyan melyik Dell'Orto karbira gondoltál? Csak mert van nekik egy pár típusuk, ezek közül pedig némelyik nem is jó az MZ-ekre. De gondolom, ha tuningolni akarod szegény Csúzlit, már biztosan kiválasztottad hozzá az ideális karbit a vezérlési szögek és a maximális nyomatékhoz tartozó fordulatszám ismeretében.
2/3 A kérdező kommentje:
már vettem hozzá egy 5 felömlős membrános 150es hengert 13:1 es kompesszióval. egy phbh 28 karbira gondoltam.
2014. jan. 10. 23:30
3/3 anonim válasza:
Szia!
A gyári karbijával is szépen megy ha nincs szétkopva és rendesen be van állítva és át van fúvókázva.
Jó sokat fog ez neked zabálni :) De cserébe pörgősebb lesz!Majd vigyázz a bejáratásra és használj mindig jó olajat!
Ha jól emlékszem 150-es hengerhez 95-ös főfúvóka megy Én 100-110-nél nem tennék bele nagyobbat!Esetleg még a tűszelepnél cserélném a fúvókát nagyobbra hogy több anyag menjen le a házba,hogy ne forduljon olyan elő hogy annyira sokat eszik hogy útközben kifogy a benzin mikor húzod neki.Ha jól vágom a többiek Kehim karbit szoktak feltenni.Nézz körbe az mzclubhungary.com oldalon.
Üdv!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!