50 ezer ft csekk azért mert a belvárosban jobbra kifordultam a körútra?
# 11/11
Vektorok,ide vektorok oda,Te is tudhatod hogy ez csak a lehúzásról szól.Még az egyik válaszoló is tudta hogy melyik kereszteződésről van szó.
Én nem tagadom hibáztam!De hogy ezért fizessek 50ezret ez felejtős!Nem loptam meg senkit,átengedtem a gyalogosokat az utolsó emberig,nem hajtottam gyorsan és nem akadályoztam a mögöttem lévőt sem ,mellesleg 2 sáv megy egyenesen tovább.Szóval a lényeg:Nyilvánvaló hogy ez is csak egy lehúzás!Nem azt mondom hogy ne büntessenek meg,csak tudod ez nekem a fizetésem fele és még részletbe sem lehet kérni!Nem fogom befizetni!!!
Nem fognak a kocsival semmit sem csinálni! :)
Nos a csekk lejárata után tovább küldik az nkh-hoz ahol már le tudhatom akár közmunkaként is.
Ahhoz hogy a kocsit kivonják a forgalomból oda azért súlyosabb dolgok kellenek mint holmi szabálysértés.
A közigazgatási bírság befizetési határidejének elmulasztását követően az eljáró hatóság kezdeményezi a közlekedési igazgatási hatóságnál a szabályszegés elkövetéséhez használt jármű forgalomból történő kivonását.
De látom nem érted!
Az 50 ezres csekket nem fizetem be ,tehát átkerül a zsandárokhoz az ügy és náluk fogom törleszteni ha kell közmunkával.Tehát:Nem fogják a kocsit a forgalomból kivonni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!