Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Ha az ember olcsó hátsókerekes...

Ha az ember olcsó hátsókerekes kocsit akar 2. kocsinak, csak a Lada jöhet szóba?

Figyelt kérdés
Szeretnék egy 2. kocsit a meglévő mellé, amivel hétvégenként lehetne szórakozni, úgymond élményautózni. Hátsó kerekes kocsikat kezdtem nézegetni. Nem szánnék rá nagy összeget. Így csak a Lada jöhet szóba?

2014. jan. 10. 18:19
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

[link]

(350e ft-ra max, hátsó kerekesre beállítva.)

2014. jan. 11. 13:41
 12/17 anonim ***** válasza:
2014. jan. 11. 13:45
 13/17 anonim ***** válasza:
6%

A gépkocsi nem szórakozásra való hanem közlekedésre!

Ha szórakozni akarsz játsz a pocsöddel, az ilyenek miatt mint te, vannak a balesetek.

2014. jan. 12. 13:27
 14/17 A kérdező kommentje:

Köszönöm az értelmes hozzászólásod. Csak 2 megjegyzésem lenne hozzá:

1. ki mondta, hogy közúton használnám a 2. kocsit?

2. honnan tudod, hogy hogyan vezetek közúton a jelenlegi kocsimmal?

2014. jan. 12. 14:02
 15/17 anonim ***** válasza:
0%
Nem tudom, de el tudom képzelni mire kellene az a zsiguli, vagy egyéb hátsókerék hajtásos gépkocsi. A haverokkal bepiálva száguldozni és nekimenni az első járműnek ami a közeletekbe kerül.
2014. jan. 12. 14:22
 16/17 anonim ***** válasza:
Honda civic ,accord nissan priméra Golf 2-3 Mitsubisi galant régi evő és társai ,és a benzinesbe minden olcsóbb.. ha jól szeretnéd hogy menjen arra törekedj hogy dupla vezérműtengejes motorja legyen ha lehet dupla azaz 16 szelepes.. amit felsoroltam azokba mindbe található ilyen verzió..
2014. jan. 12. 21:55
 17/17 trophy ***** válasza:
190es Merci elég tuti a 2.3-asok lépnek rendesen, nem csak havon teszi a seggét, bolondbiztos technika... A keretbe egy játszósnak való bőven belefér. Annak a hozzászólónak pedig, aki alapból ellenezte feljebb a dolgot, annyit tudok mondani, hogy a helyi szerpentines részre szoktam hóba hajnalonként járni, ahol kb 3télen keresztül nem találkoztam élő emberrel. A fák között észrevenni azt is, aki 4kanyarral arrébb jár, ha meg benézek egy szarvast, vagy vaddisznót akkor így jártam. Majd a traktoros cimbi egy sörért kiszed az árokból.. ;)
2018. nov. 28. 21:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!