Ha az ember olcsó hátsókerekes kocsit akar 2. kocsinak, csak a Lada jöhet szóba?
Figyelt kérdés
Szeretnék egy 2. kocsit a meglévő mellé, amivel hétvégenként lehetne szórakozni, úgymond élményautózni. Hátsó kerekes kocsikat kezdtem nézegetni. Nem szánnék rá nagy összeget. Így csak a Lada jöhet szóba?2014. jan. 10. 18:19
11/17 anonim válasza:
13/17 anonim válasza:
A gépkocsi nem szórakozásra való hanem közlekedésre!
Ha szórakozni akarsz játsz a pocsöddel, az ilyenek miatt mint te, vannak a balesetek.
14/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm az értelmes hozzászólásod. Csak 2 megjegyzésem lenne hozzá:
1. ki mondta, hogy közúton használnám a 2. kocsit?
2. honnan tudod, hogy hogyan vezetek közúton a jelenlegi kocsimmal?
2014. jan. 12. 14:02
15/17 anonim válasza:
Nem tudom, de el tudom képzelni mire kellene az a zsiguli, vagy egyéb hátsókerék hajtásos gépkocsi. A haverokkal bepiálva száguldozni és nekimenni az első járműnek ami a közeletekbe kerül.
16/17 anonim válasza:
Honda civic ,accord nissan priméra Golf 2-3 Mitsubisi galant régi evő és társai ,és a benzinesbe minden olcsóbb.. ha jól szeretnéd hogy menjen arra törekedj hogy dupla vezérműtengejes motorja legyen ha lehet dupla azaz 16 szelepes.. amit felsoroltam azokba mindbe található ilyen verzió..
17/17 trophy válasza:
190es Merci elég tuti a 2.3-asok lépnek rendesen, nem csak havon teszi a seggét, bolondbiztos technika... A keretbe egy játszósnak való bőven belefér. Annak a hozzászólónak pedig, aki alapból ellenezte feljebb a dolgot, annyit tudok mondani, hogy a helyi szerpentines részre szoktam hóba hajnalonként járni, ahol kb 3télen keresztül nem találkoztam élő emberrel. A fák között észrevenni azt is, aki 4kanyarral arrébb jár, ha meg benézek egy szarvast, vagy vaddisznót akkor így jártam. Majd a traktoros cimbi egy sörért kiszed az árokból.. ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!