Hogy tudom beállítani robogómat?
A hibája, hogy nem akar 40 fölé menni, és a fogyasztása rettentő magas. Márkája suzuki sepia 50ccm.Valaki tud-e
magyar nyelvű leírást róla?
KArbi benzin-levegő arány beállítása:
Van két csavarod,az egyik ferde és a súbert vonalában van,mert azt emeli ezzel megemeled az alapjáratot egy picit.A másik a levegő csavar ez valamelyik szélén van általában.Nos a levegő csavart addig tekergeted míg nem hallod hogy a fordulat szám magasabb és nem változik,ha ezt a holtpontot megtaláltad akkor egy negyed fordulattal tekerd beljebb majd ehhez állítsad az alapjárati csavart alacsonyra.
Csináltál vele valamit hogy nem megy?Mármint ment jobban is?Érdemes a légszűrőt is tisztán tartani.
Amúgy előfordulhat az is hogy kopott a dugó ezért is megy lassan és ezért is eszik sokat.
De ha így szerezted az is elképzelhető hogy gyári fojtás lesz benne.
Picit többet kéne tudnunk hogy segíteni tudjunk.
Köszi a segítséget.Eddig nem tudtam viszont foglalkozni vele
csak most cseréltem le a karbit,amin csak egy csavart találtam,ami a subert állítja.A régin folyt a benzin a szívócsőbe, ezért volt magas a fogyasztás.Ezen pedig most a szívató nem működik szerintem,mert hidegen nem indul.Az elvét pedig nem ismerem.Ha tudtok segítsetek, köszi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!