Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Most figyelmeztettek, hogy...

Most figyelmeztettek, hogy legközelebb meg fognak birságolni, vagy meg is tették?

Figyelt kérdés

kb 5 éve ugyan ott állok és ma amikor lementem reggel akkor ott várt a mikulás csomag benne egy kitöltetlen csekk , abból gondolom ,hogy talán csak figyelmeztetés, mert régen bírságoltak meg már rossz helyen parkolás miatt ,de akkor volt benne egy fehér papír ,hogy mennyi + mé + hogy és utána jött a csekk postán , de most semmi

szerintetek ? igaz van ott egy tűzcsap , ahova ugye nem lehet állni ,de hát 5 évig semmi ,hogy odaállok vagy állnak most meg elfogyott a pénz vagy mi ,hogy bírságolnak ?

válaszokat előre is köszönöm !!!

2014. jan. 9. 23:39
 1/5 anonim ***** válasza:

Más papír mellette? Hogy valami teendőd lenne?

Nekünk volt hasonló, de ott egy kis cetlin meg voltak még adva infók.

Lehet postán kapod a lényegi részt. (?)

2014. jan. 9. 23:51
 2/5 A kérdező kommentje:
ez az én is azt mondom ,hogy régen amikor megbüntettek akkor volt egy cetli benne ,hogy parkba álltam (füves terület ) + hogy 2011.11.32.án 8óra 58kor + hogy mennyi + még nem tudom mi és utána jött a csekk postán , de most semmi és ki se szedhették, mert még volt 1 kocsi és azon is csak ennyi volt neki se volt semmi
2014. jan. 9. 23:58
 3/5 anonim ***** válasza:
Ha van mellette más infó (büntetés mértéke pl.) akkor fizesd be. Ha legközelebb odaállsz gondolj arra, hogy a tűzoltót nem fogja érdekelni, ráakaszt a vonószemedre és úgy arrébránt, ha kell neki a hely, hogy csakúgy ordít a sebességben hagyott sebváltó meg a kézifék. Azután viszont nem párezres bünti lesz.
2014. jan. 10. 06:10
 4/5 Napkiraly ***** válasza:
valaki,akit megbűntettek odatette,hátha befizeted helyette
2014. jan. 10. 22:07
 5/5 A kérdező kommentje:
+ még egy valami hogy én 4. kerületben álltam de a csekk meg a 13.kerületi közszolgáltató zrt től van, mi köze a 13.kerületnek a 4.hez ?
2014. jan. 11. 06:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!