Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mi adhat búgó hangot a motor...

Mi adhat búgó hangot a motor leállítás után?

Figyelt kérdés
Skoda Octavia 1.9 tdi-m van és ha leállítom a motort egy furcsa búgó hangot hallok fogalmam sincs mi lehet, kb 2 mp mintha valami forogna és megállna.csapágyaknak nem ilyen hangja van.
2014. jan. 5. 23:39
 1/8 anonim ***** válasza:
Hűtő ventilátor?
2014. jan. 6. 00:54
 2/8 anonim ***** válasza:
Vagy talán elektromos ac??
2014. jan. 6. 07:45
 3/8 A kérdező kommentje:

egyedül ugye meg sem tudom hallgatni...

sokan ijesztgettek, hogy turbó probléma ami szerintem kizárható mivel alapjáraton leállítom, illetve 1-2 percig hagyom járni leállítás előtt a visszahűtés miatt.

kíváncsiságképpen írtam, hogy valaki találkozott már skodán hasonló problémával

köszönöm a válaszokat

2014. jan. 6. 10:46
 4/8 A kérdező kommentje:

jah és a hűtőventilátor sem szerintem,mivel hidegen beindítom majd haladok kb 100-200 métert leállítom és akkor is hallani.

nem értek hozzá, viszont szerintem amíg a motor nem éri el az üzemi hőmérsékletet, addig a hűtő nem kapcsol.

ebben így nem vagyok biztos de szerintem

2014. jan. 6. 10:50
 5/8 anonim ***** válasza:
hát nem vagyok otthon octáviában, de nekem az audimba mikor vettem énis mindig figyeltem, és azt hittem hogy a hűtőventillátorom megy állandoan, mert énis ha hidegen is leállítottam volt ez a lassulo bugó hang, mint mikor leállítod a porszívót vagy a gázturbinát :D. de végülis kiderült hogy a fűtésnek a ventillátora, az, úgy látszik ilyen jól van csapágyazva, vagy nemtudom, hogy több máodperc a kifutási ideje...
2014. jan. 6. 13:01
 6/8 anonim ***** válasza:
Mutasd meg egy szerelőnek.Lehet fűtés ventilátor is,de akár a lendkerék is adhat ki rendellenes hangot leállítás után...
2014. jan. 6. 13:13
 7/8 anonim ***** válasza:
A lendkerék maximum koppan, de az nem fog a motor leállítása után tovább pörögni és lassulni, akkor ott már érdekesen nagy lenne a probléma, ha az álló főtengelyen pörögne a lendkerék... :D
2014. jan. 8. 02:09
 8/8 A kérdező kommentje:

Köszi mindenki az autót eladtam:D

De egy vevő azt mondta,hogy valamilyen magasnyomású rendszer enged így...

2014. febr. 8. 17:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!