Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Első autónak Golf 3 1.9TDI 90LE?

Első autónak Golf 3 1.9TDI 90LE?

Figyelt kérdés

Milyenek ezek az autók ? drága a fenntartásuk ?

Azt tudom hogy ezek a régi adagolós 1.9TDI-k jól bírják a strapát de egy ilyen régi autónál nem lehet tudni mi a helyzet találtam egyet 500ezer Ft jó állapotban van elvileg 190ezer KM van benne igaz e nem tudom de szép állapotban van .

2014. jan. 5. 13:39
 1/6 anonim ***** válasza:

vedd meg, olyan autót úgy se fogsz találni ami hibátlan

keveset fogyaszt, erős, jó áron van alkatrész hozzá

2014. jan. 5. 13:55
 2/6 anonim ***** válasza:

Annyiért már majdnem kapsz 4-es Golfot is. Azokat nem nézegetted?

Egyébként a Golf tényleg jó, fogyasztása is kedvező lesz. Persze ha régebbi, sokat használt dieselt vesz az ember, az mindig egy kicsit zsákbamacska. Szóval nézd meg személyesen, és vigyél magaddal egy hozzáértőt ( ha kell, fizess neki pár ezer ft-ot), hidd el, megéri. Ő meg fogja tudni mondani, hogy valóban 190 ezer az a km állás, illetve ha szerinte több, akkor is van-e olyan jó állapotban a kocsi, hogy megérje megvenned.

Sok sikert!

2014. jan. 5. 15:26
 3/6 anonim ***** válasza:
jó az. minden menőnek gojfja van.
2014. jan. 5. 16:12
 4/6 A kérdező kommentje:
Az a jó hogy helyben van abban a városban ahol lakunk így eltudjuk vinni a család szerelőjéhez aki VW guru .
2014. jan. 5. 17:12
 5/6 anonim ***** válasza:

@spricc2

Azokra a takony hülye gyerekekre gondolsz, akik kapásból csavarják a füstcsavart, aztán "jaj de menő én vagyok a "tdi kultúra" mert úgy kórmól a gép mint egy rohadt gőzös...

2014. jan. 21. 22:50
 6/6 anonim ***** válasza:
bizony.jo sok van belole.
2014. jan. 21. 23:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!