Első autónak Golf 3 1.9TDI 90LE?
Milyenek ezek az autók ? drága a fenntartásuk ?
Azt tudom hogy ezek a régi adagolós 1.9TDI-k jól bírják a strapát de egy ilyen régi autónál nem lehet tudni mi a helyzet találtam egyet 500ezer Ft jó állapotban van elvileg 190ezer KM van benne igaz e nem tudom de szép állapotban van .
vedd meg, olyan autót úgy se fogsz találni ami hibátlan
keveset fogyaszt, erős, jó áron van alkatrész hozzá
Annyiért már majdnem kapsz 4-es Golfot is. Azokat nem nézegetted?
Egyébként a Golf tényleg jó, fogyasztása is kedvező lesz. Persze ha régebbi, sokat használt dieselt vesz az ember, az mindig egy kicsit zsákbamacska. Szóval nézd meg személyesen, és vigyél magaddal egy hozzáértőt ( ha kell, fizess neki pár ezer ft-ot), hidd el, megéri. Ő meg fogja tudni mondani, hogy valóban 190 ezer az a km állás, illetve ha szerinte több, akkor is van-e olyan jó állapotban a kocsi, hogy megérje megvenned.
Sok sikert!
@spricc2
Azokra a takony hülye gyerekekre gondolsz, akik kapásból csavarják a füstcsavart, aztán "jaj de menő én vagyok a "tdi kultúra" mert úgy kórmól a gép mint egy rohadt gőzös...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!